Szeptember 27-e van, 88 nap karácsonyig!
– MIÉRT LEHET FONTOS EZ A SZŰK HÁROM HÓNAP?

88 nap karácsonyig

Lehet, hogy úgy gondolod: „Hagyjuk már! Hol van az még? Mindenkinek ez a heppje, hogy hónapokkal korábban a karácsonyon gondolkodik? Újabban Te is ezzel jössz?”

Biztosan igazad is van, hogy így gondolod.

Hadd mutassak Neked ugyanakkor egy szempontot, ami miatt mégis érdemes lehet egy kis figyelmet fordítanod erre a tényre: kis híján pont három hónap van még karácsonyig.

Hidd el, ez egy nagyon fontos időszak és nagyon klassz lehetőség számodra, hogy ez a karácsonyod más legyen, mint a korábbiak!
Miben? Nagyjából mindenben!
Mindazokban a dolgokban, amik összefüggésben vannak a fizikai állapotoddal, közérzeteddel.

Gondolj vissza, voltak-e már olyan tapasztalataid a karácsonyhoz kapcsolódóan, hogy az ünnepi ételek, a sütemények, a gyümölcsök, a koccintós ünnepi italok után meg sem bírtál mozdulni napokig a teltségérzettől, csak pihegtél a „mindentösszeettem” állapot miatt? Hogy az ünnepi hangulatot vagy azt azt követő napokat beárnyékolták a gyomorrontás-szerű kellemetlenségek?

No és a felkészülési, adventi időszakban?

Volt olyan, hogy a munkahelyeden a közelgő ünnepek miatt összetorlódtak a feladataid, állandó nyomás alatt voltál, hogy mindennel elkészülj, hogy szabadságra mehess, miközben egyre fáradtabbnak, kimerültebbnek, idegesebbnek és feszültebbnek érezted magadat? Tapasztaltál olyat, hogy fizikai állóképességed alulműködése miatt átlagon felüli energiádba telt, mire mindent beszereztél (ajándékokat, ünnepi kellékeket, a karácsonyi menühöz szükséges alapanyagokat, stb.), hogy az ünnep szép és teljes legyen?

Megéltél már olyat, hogy maga a karácsony és a szeretteiddel töltött idő aztán egészen fakó lett a fizikai kimerültséged, alacsony energiaszinted és gyenge tűrőképességed miatt?

Nem beszélve arról, hogy az ünnepek után fogtad a fejedet a felkúszott plusz kilók miatt és külön erőfeszítésekbe, hónapok munkájába telt, mire visszaállítottad az eredeti testsúlyodat – ha egyáltalán sikerült?

Szerinted lehetne más mindez, ha fizikailag olyan állapotban lennél, hogy kisimultan, könnyedén, tele energiával és lelkesedéssel indulnál neki minden napnak, sikeresen, hatékonyan megoldanál minden teendődet, utána egy kellemes fáradtságérzettel lepihennél aludni, hogy másnap új erővel, frissen tedd a dolgodat?

Lehetne más, ha pontosan tudnád, mit hogyan érdemes alakítanod az életmódodban, hogy az a legjobb közérzetet biztosítsa számodra folyamatosan, erőfeszítések nélkül?


Igen, lehet más!

Ha jól vagy fizikailag, az elképesztően sok területére pozitívan hat az életednek. Jó fizikai állapotban egészen más a hangulatod, a türelmi szinted, a stressztűrő képességed, a teljesítő képességed, produktivitásod, az önértékelésed és folytathatnánk a sort.

Pont három hónap van még karácsonyig!

1⃣ Pont elegendő idő ahhoz, hogy megtanuld a testsed rendeltetésszerű használatát, amivel visszanyerheted a legjobb formádat, újra maximális energikusságot, hatékonyságot élvezhetsz a mindennapokban!

2⃣ Pont elegendő idő arra, hogy megtanulj úgy táplálkozni, hogy az ne teherként nehezedjen a szervezetedre, hanem elősegítse a legjobb közérzetedet.

3⃣ Pont elegendő idő ahhoz is, hogy karácsonyra már egy igazán tápláló, finom és egészséges menüsorral nyűgözd le a szeretteidet, barátaidat, amitől nem kiütve kókadoztok napokig, hanem energiával tele élvezitek az ünnep valódi szépségeit, leginkább az együtt töltött minőségi idő értékeit!

? És pont elegendő idő ahhoz is, hogy karácsonyra, szilveszterre a legjobb formádba lendülj, csinosan, kompromisszumok nélkül választhass alkalmi ruhát, ünnepi viseletet, amiben elégedett vagy, jól érzed magadat és csak gyűjtöd magadnak a dicsérő, elismerő szavakat.


Lehet más a karácsony minőségileg, a jó közérzet, az ideális fizikai állapot segítségével is!

Szeretnéd, hogy más legyen?

Pont elegendő idő van még addig, hogy tehess érte!

Örömmel segítek! Jelentkezz egy díjmentes konzultációra, ahol megbeszéljük a személyre szabott programod minden fontos részletét! Várlak szeretettel!

Recent Posts