Legújabb büszkeségem: Anikó.

Amikor megkérdeztem tőle az utolsó konzultáción, hogy mi tetszett neki legjobban a programban, a követlezőket válaszolta.
“Az, hogy működik.
Aztán a konzultációk.
A sok megértés, rádöbbenés.
A siker érzése, hogy tudtam fogyni (bár tudom, hogy ez csak mellékhatás).
És hogy mindenre volt ajánlás, alternatíva.”

Nem hagyta magát befolyásolni az ellenvéleményektől, pedig voltak próbálkozók a környezetében. Kitartóan, céltudatosan tette rutinos életmódjává a Testszerviz programot, nagyszerű eredményekkel, sikerekkel. Olvassátok szeretettel a beszámolóját!

Kedves Anna!
Pár szóban összefoglalnám az én történetemet és tapasztalataimat.

Évek óta mindennapos téma a fogyókúra az életemben. Többször többféle módszerrel próbálkoztam, de maradandó sikert nem értem el. 90,3 kg-nál megfogalmazódott bennem, hogy segítséget kérek. Hallottam a Testszerviz programról, s mivel Annát régóta ismertem, megbeszéltünk egy időpontot, ahol Ő elmondta, mivel és miben tud engem a 3 hónapos programban segíteni. December 6.-án elkezdtük (külön kihívásnak tartottam ezt az időpontot a karácsony közeledte miatt).

A testsúlyom különösebben nem okozott lelki problémát, viszont a tükörben már nem azt a képet láttam amit szerettem volna. Betegségem nem volt és ezt szerettem volna, hogy így is maradjon. Szerettem volna lefogyni és megtanulni egészségesebb életet élni.

A heti konzultációk sokat  segítettek a testem működésének a megismerésében, eligazodni az étel és a táplálék fogalmai között. Nem okozott problémát a zöldségek fogyasztása, eddig is szerettem, de sok téves infom volt különböző ételekkel kapcsolatban, amit most felcseréltem az egészséges alternativákkal. Fontos volt, hogy a gyümölcs nem volt tiltólistán, de megtanultam, melyek azok, amelyek fogyasztása nem állitja le a fogyásom folyamatát. Hétről-hétre Anna olyan információkat osztott meg velem különböző témakörökben, amiket  be tudtam építeni a mindennapjaimba és továbbra is használni tudom azokat.

A napló vezetését nagyon hasznosnak találtam, mert így  további segítséget tudtam kapni, a szokásaimmal, étkezésemmel kapcsolatban, amit mindig átbeszéltünk konzultációk során. Felhívta Anna a figyelmemet, hogy mennyire fontos a rendszeres étkezés, mozgás. (Ezt eddig is tudtam de azt gondoltam az csak  jobb ha keveset eszek.) Tudatosan kezdtem étkezni, ritkán “ettem mellé” és így folyamatosan megtapasztalhattam, hogy müködik a redszer. Egyszer-kétszer elcsábított kedvenc édességem és meglepődve tapasztaltam, hogy túl édes és nem is okozott akorra élvezetet az elfogyasztása.

Kürti Anikó ajándékokA jobb táplálkozás mellett megtapasztaltam, hogy elmaradt a felfújódás érzése, a fáradság, a kényszeres evés. Két hét után elmaradt az édesség utáni sóvárgás, ami megkönnyítette a napjaimat. Rájöttem, hányszor és mennyi felesleges ételt fogyasztottam, annak ellenére, hogy fogyni akartam.

Egy kis odafigyeléssel megtanultam egészségesen étkezni, ami a legfontosabb és mellékhatásként sikerült leadnom 13kg-t.
Hasam 11 cm-vel lett kisebb, derekam 6, csipőm 8cm-rel.

Már most sokan gratuláltak, de a legjobban az tetszik, hogy a családomban is elkezdődött egy másfajta étkezés.

Vannak még kihívások előttem, pl. a zöldturmixok beépítése, a kávézás megreformálása (édesítő és a tej elhagyása) és a mozgás rendszeresítése.

Nagyon boldog vagyok, hogy nem hagytam magam lebeszélni a program elkezdéséről (ezt egyedül is megtudod csinálni!), hogy végig csináltam és hogy a továbbiakban is csinálni fogom: nem azért, mert tart a program, hanem mert én így akarom!

Sok sikert továbbra is Nektek a tanácsadóknak és mindenkinek aki változtatni akar.”

/Kürti Anikó, 2017.03.06./

Legyél Te is sikeres életmódváltó! Te se hagyd, hogy lebeszéljenek róla és ezzel megfosszanak attól, ami Neked fontos: a minőségibb élettől!

Jelentkezz most egy díjmentes konzultációra itt!

/A kiemelt kép illusztráció. Forrás: pexels/

Recent Posts