Minden nap öröm számomra, hogy emberekkel foglalkozhatok és segíthetem őket a helyes, számukra működő életmód útjára lépni és azon megtanulni rutinosan közlekedni.

Egyetlen nap sem fordul elő, hogy kétségem lenne afelől, érdemes-e ezzel foglalkoznom vagy hogy értékes-e az, amit csinálok. Tudom, hogy igen.

Ugyanakkor vannak napok, amikor egy-egy személyes program lezárásához érkezünk és az én kedves “ügyfeleim” – végül inkább barátaim – leírják a gondolataikat, élményeiket, tapasztalataikat, sikereiket egy rövid beszámolóban, mit kaptak a Testszerviztől, mit jelentett az életükben ez a három hónapos együttműködés.

Ezek olyan visszajelzések, megerősítések számomra, amelyek ezeket a napokat igazán ragyogóvá teszik nekem.

A tegnapi is egy ilyen nap volt: Krisztiánnal zártuk a 3 hónapos Testszerviz programját. A beszámoló mellett egy rövid üzenetet is írt, amely bárki számára hasznos és motiváló lehet.
Ezt az üzenetet kiírtam az irodám üzenőfalára is és ezt választottam a bejegyzés címéül is.

Amíg magadnak hazudsz, nem fogsz tudni változtatni!

Fogadjátok szeretettel Krisztián gondolatait és aranyozza be a Ti napotokat is!

“Sokat gondolkoztam azon a kérdéseden, hogy mit adott nekem a Testszervíz.

Amikor belevágtam, magam sem tudtam, hogy mit várhatok a programtól, csak azt éreztem tennem kell valamit magamért és közvetve a családomért. Tudtam, hogy az elméleti tudásnak a birtokában vagyok (még ha természetesen nem is olyan mélységben), tudom mit szabadna ennem és mit nem, és mindezek ellenére nem tudtam az évek alatt nemcsak hogy fogynom, de megállítani sem a hízásom.

Már az első egy-két konzultáció során éreztem, hogy jó helyen vagyok. Valószínűleg a személyiséged miatt meg tudtam nyílni feléd, és ami még fontosabb magam felé is.

Emlékszel? Amikor magamról és a problémámról beszéltem neked, egyszer csak eltört a mécses. Akkor ismertem fel, hogy nem tudatosan élem a napjaimat, elvesztem a testemben és a felnőtt lét forgatagában.

Minden héten vártam a konzultációnkat, mert a beszélgetéseink segítettek a helyes úton tartani a kezdeti lendületet.

Szuper volt, hogy a fejemben már meglévő, kavargó elméleti tudásfoszlányok a segítségeddel egy rendszerezett, egymással összefüggő tudássá kezdtek összeállni.

Az egyik legjobb dolog az volt a program során, hogy bár nem mindig a kőkemény szigor útján járva étkeztem a hetek alatt (néha bizony ellazáskodtam a dolgokat), amikor odafigyeltem az alapelvekre, rögvest észrevehető volt a pozitív hatása.

Szuper, hogy nincs cukor utáni vágy, nincs kajakóma, nincs éhezés. Ha éhes vagyok eszem, ha nem, akkor nem.

Szuper, hogy nem jár azon az eszem (mint máskor, amikor valamilyen fogyókúrás csináltam), hogy mit kéne enni (vagy helyesebben: kéne enni valamit), de ha egy kis finomságra vágyom akkor is mérlegelni tudom a választási lehetőségeket.

Szuper, hogy az elmúlt három hónap során leadtam a súlyomból 12-13 kg-ot, a nadrágszíjamat kb. 10 cm-el beljebb csatolhatom. Még nem kezdtem el sportolni, de ami késik, nem múlik.

Szuper volt a heti dícséreted, ami akkor is “járt”, ha nem sikerült a legjobban a hét. 🙂

Köszönök mindent neked Anna, remélem még tartjuk a kapcsolatot.
Ui: csíra és almaecet fronton van még hova feljődnöm :D”

Tóth Krisztián
2017.11.30.

Jelentkezz egy díjmentes konzultációra!

Ha Te is szeretnéd megtudni, hogyan lehet könnyedén életmódot váltani és ezzel egyre jobb fizikai állapotba kerülni: keress bátran, hogy Neked is segíthessek!
Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Recent Posts