Amikor teljesül a szívünk mélyén dédelgetett, de nagyon várt vágyunk…, avagy mi minden elérhető a Testszerviz Programmal… Mert a Testszerviz Program nem csak az a három hónap, hanem annál sokkal több. 🙂

Egy nagyon kedves volt ügyfelem, egyben régi jó barátom örömét szeretném megosztani Veletek. (A történetben a személynevet kérésére megváltoztattam.)

Amikor Gréti beiratkozott hozzám a Testszerviz programra, megbeszéltük, hogy milyen fizikai közérzeti problémákon szeretne javítani. Azt is elárulta, hogy évek óta nagyon szeretnének kisbabát a férjével, de mivel eddig nem sikerült, 38 éves lévén elindították a lombik programot is.

Elmondtam neki, hogy a Testszerviz Program olyan támogatást, segítséget nyújt a test számára, ami elősegíti, hogy a test helyreállítsa és újra jól működtesse magát minden funkciójában, így a hormonális folyamatokban is. Gréti úgy látta, hogy ez a program hatékony és reális segítség lehet számára akár a természetes megtermékenyülésben is, ezért úgy döntött, hogy beiratkozik.

Gréti már haladt a Testszerviz programon, amikor az első beültetés történt (mivel a lombik-program ekkor ért ebbe a fázisba). Ez sajnos nem járt sikerrel. Fizikai közérzetében azonban hétről-hétre tapasztalt pozitív változásokat, javulásokat.
Amikor a harmadik hónap végére értünk, a következőket írta nekem összefoglalásul a Testszerviz Programról.

„Drága Annám!
Én mindig nagyon vártam, hogy beszéljük, mert mindig tudtál újat mondani, meg amúgy is jó volt veled beszélgetni.  És nagyon sokat tanultam a növényekről, mármint, hogy milyen fontosak, hogy mi mire jó, stb.

Az elején nem volt könnyű lemondani dolgokról, de aztán megszoktam. (valamit valamiért) Már úgy megszoktam, hogy nem is hiányoznak a rég megszokott dolgok. (pl: fehér zsömle)

Tapasztalatok amiket észre vettem:
– mióta almaecetet iszom, nem puffadok fel még a babtól sem.

– nincsenek annyira erős menstruációs panaszaim (pedig néha sokkos állapotban voltam a fájdalomtól)

– nem zsírosodik annyira a hajam

– és egy kicsit le is fogytam

– és nem voltam megfázva február óta

– a derékfájásom és egyéb ízületi panaszaim, még nem csökkentek, de remélhetőleg azok is fognak lassan.

Bízunk abban hogy egyszer csak összejön a babaprojekt, bár a lombik nem sikerült, azért mi  sose adjuk fel!!!

A stressz feldolgozását még nem nagyon sikerült elsajátítanom, de rajta vagyok a témán. Elég sok stressz ér mostanában, úgyhogy nem egy egyszerű feladat.

Nagyon jók voltak a konzultációk, és jól esett hogy mindig megdicsértél,hogy milyen ügyes vagyok és hogy mennyire jól csinálom 🙂 fontos a pozitív megerősítés, és ezt tőled megkaptam.  Hiányoznak is a konzultációk.”

És a történet itt nem ért véget!

Gréti a 3 hónap alatt ügyesen életmódjává alakította a programot és természetesen utána is folyamatosan alkalmazta a mindennapjaiban a helyes étrendet és az egyéb területekről tanultakat.

Két hónappal később a következő Facebook-üzenettel csalt örömkönnyeket a szemeimbe:

„Drága Annám nem tudom megállni hogy ne osszam meg veled ezt a csodát ami ma megtörtént.
/és csatolta a pozitív terhességi teszt fotóját/

Még fel sem fogom…

pexels-photo-27345Nagyon sok mindent köszönhetek neked!

A diéta is biztos közre játszott ès az égi csoda.

… Sokszor puszillak és köszönöm a sok segìtséget és biztatást és imát.???

Ja és ez spontán sikerült ahogy terveztük…

…hihetetlen még számomra, 3 év próbálkozás után.”

Ez a drága kis bébi azóta is szépen fejlődik, nagyjából havonta váltunk Grétivel üzenetet: a várandóssággal minden rendben, s közeledik az öröm beteljesülése: néhány hónapon belül elérkezik a szülés időpontja.

Lehet, hogy Neked is vannak dédelgetett álmaid, vágyaid, amikben esetleg a fizikai közérzeted, állapotod akadályoz. Lehet, hogy pont hasonló helyzetben vagy, mint ahonnan Gréti indult. Minden bizonnyal számodra is hatékony és valós segítség lehet a Testszerviz!
Adj esélyt magadnak és adj lehetőséget a Testszerviznek, hogy a segítségedre lehessen!

Jelentkezz egy ingyenes konzultációra és minden részletet megbeszélünk!

Várlak szeretettel!

Recent Posts