2017. december elején ismerkedtem meg egy fantasztikus fiatalemberrel, Kürti Zsolttal, aki profi labdarúgó karrier előtt áll.

Azzal hívott fel, hogy egy hónapja van arra, hogy 6-7 kg-t lefogyjon és ezzel elérje a versenyképes testtömegét.

Természetesen nem fogyókúrát keresett, hiszen sportolóként abszolút tisztában volt vele, hogy egy helyesen kialakított, hosszú távon folyamatosan fenntartható étrend és életmód lesz az, amivel elérheti ezt a célt is és minden továbbit is a sporttal kapcsolatban.

A kihívás nagyon is komoly volt, a tét ugyanis az volt, hogy Zsolti szerződhessen ahhoz a futball klubhoz, amelynél játszani szeretne és ahová egyébként várták is őt. Ennek pedig feltételül szabták az ideális testtömeg és kondíció elérését.

kurti-zsolt

Tudtam, hogy tudok neki segíteni, tehát elvállaltam. Izgalmas 1 hónap vette kezdetét, hiszen decemberben köztudottan karácsony is van, ami ugyebár ünnepi ételekkel, sütemény-hegyekkel is együtt jár, tehát ezt az utat akár nehezített pályának is tekinthettük.

Zsolti fantasztikus lendülettel, motiváltsággal és örömmel vágott bele a programba és hétről-hétre számolt be a pozitív tapasztalatairól, lelkesen és ügyesen haladt a célja felé.
Elképesztő hatékonysággal és könnyedséggel bírta a felkészítő edzéseket, érezte, ahogy a hasáról olvad le a fölösleg, megszűntek az emésztési panaszai, a kondíciója pedig ugrásszerűen javult.

Az elért, tapasztalt eredményeket egy nagyon pontos, professzionális mérés (InBody 720 testösszetétel vizsgálat) is visszaigazolta, amelyen Zsolti december elején, majd január közepén is részt vett. A mérési eredmények közötti különbség, vagyis a számszerűsített változás is magáért beszélt!

Nagyon büszke vagyok Zsoltra, aki elképesztő elszántsággal, könnyedséggel és ügyességgel tartja azóta is az új étrendjét, illetve gyakorolja a szervezetét támogató, sportsikereit elősegítő új életmódját.

Fogadjátok szeretettel a rövid beszámolót, amit erről írt!

„Szia Anna!
Nagyon nagyon köszönöm szépen a segítséget amit kaptam tőled!

Sportoló vagyok, azon belül is a labdarúgás az életem, de sajnos tőlem kívülálló okok miatt nem úgy sikerült ez a félévem ahogy terveztem. Így a stressz és a rendszertelen étkezés miatt 87kg lettem, ami miatt lelassultam, elveszett a mozgékonyságom (magamhoz képest) és a hasam is mindig fájt, erőtlen voltam.

Ekkor édesapám ajánlására ismertem meg Annát és a Testszerviz programot.

Nagyon vártam a közös munkát és az idő is sürgetett, hiszen 1hónapot kaptam arra, hogy a felesleget leadjam magamról.

Igyekeztem mindent betartani és mindezt élvezettel tettem. Ez nem egy szokványos megvonásos diéta volt, hanem egy életmód váltás, amit azóta is követek.

Hála Annának es a testszervíznek egy hónap alatt 6,5kg zsírt adtam le és a testzsírszázalékom 13%ról 9,5%-ra ment le. Azóta a pályán és az edzéseken is sokkal könnyebb, energikusabb vagyok, dinamikám és a mozgékonyságom is visszajött.

Szóval én nagyon hálás vagyok neked Anna és a Testszerviznek.”

Kürti Zsolt, labdarúgó
2018.01.24.

 

/Kiemelt kép forrása: Peter Glaser on Unsplash/
Recent Posts