Dávid és Viki egy tüneményes házaspár. 2017. decemberében kerestek meg azzal a szándékkal, hogy tudatos életmódot alakítsanak ki, ebben kérték a segítségemet. Első kislányuk akkor egyéves volt, második kislányukkal Viki 6 hónapos várandós volt.

Belevágtunk a programba, hivatalosan Dáviddal, de Viki is kezdettől fogva aktívan részt vett a kijelölt úton való haladásban. Mindketten hatalmas tudásszomjjal és tettrekészséggel várták az újabb és újabb konzultációkat, miközben fantasztikus ügyességgel vezették be alkalomról-alkalomra az új szokásokat és változtatták meg lépésről-lépésre a táplálkozásukat.

A program ezúttal kicsit hosszabbra sikerült, mint általában, mert már előre megbeszéltük, hogy amikor a második pici lány megérkezik, tartunk egy-két hónap konzultáció-szünetet. Ez azért volt praktikus így, mert a program hátralévő részét már az új családi létszámmal és berendezkedéssel tudtuk folytatni és ennek segítségével az új életmódot a sok változás mellett stablizálni.

Dávid elért eredményei és sikerei annál is inkább töltenek el nagy örömmel és büszkeséggel, mert Dávid a munkája mellett egy remek sportember és edző (Krav-Maga és Krav-Junior Instruktor), s a története remekül példázza, hogy az ideális testtömeg elérésében mennyire sokat számít a mozgás mellett a helyes táplálkozás és az egészséges életmód-szokások.

Fogadjátok szeretettel Dávid beszámolóját, amelyben leírja, ő és felesége hogyan élték meg az életmódváltás útjának első, közel fél évnyi szakaszát.

kiss-david-testszerviz-nelkul-110kg

“Mielõtt Annáról, vagy magáról a Testszervizrõl beszélnék, szeretném az elõzményeket is felvázolni, hogy miért döntöttem végül úgy, hogy belevágok.

Az elsõ nagyon frusztráló tényezõ volt az utóbbi években számomra, hogy a triglicerid szint a véremben 3-4 szerese volt a megengedett maximumnak és kellett rá gyógyszert is szednem.

A második, hogy a súlyom elérte a 110 kg-ot, bár mindenki 90-nek nézett a magasságom miatt, de ez sokat nem jelentett amikor ráálltam a mérlegre.

A harmadik fontos tényezõ, hogy bár az alapinformációk rendelkezésre álltak számomra a helyes táplálkozásról (amirõl aztán utólag ki is derült, hogy nem is volt minden tekintetben helyes), a folyamatosan pörgõ életvitel miatt nem sikerült pár hétnél tovább fenntartani.

Ezután hallottam Annáról és a Testszervizrõl. Tekintettel arra, hogy második lányunkat vártuk, nagyon hamar dönteni kellett, a 3 hónap rendszeresség bevállalásáról, ami elég merész vállalkozásnak tûnt.

Az utolsó indok a belevágás mellett az volt, hogy már rengetegszer hallottam azt, hogy ne egyél ezt meg azt, de senki nem tudta elmondani a mögötte levõ tudományos magyarázatot. Tekintetettel arra, hogy nekem hiányzott egyrészt az átálláshoz szükséges tudás illetve a folyamatos “kontroll”, belevágtam.

Az elsõ alkalommal nagyon sok ismert és új információ hangzott el, amelynek a feldolgozásához kellett pár nap, de tekintettel a heti rendszerességû konzultációkra, összeszedtem magamat és radikálisan ráálltam a kijelölt útra.

Most pedig következzenek az eredmények:
az elsõ 3 hét alatt lement rólam 7-8 kg, ami lassítva folytatodótt és jelenleg elértem a 97 kg-ot, ami azért is különleges mert 20 éves korom óta nem voltam 100 kg alatt (30-as éveim közepén vagyok éppen).

Tehát 13 kg ment le 3-4 hónap alatt, mindenféle éhezés nélkül, sõt most többet eszem és többször.

kiss-david-testszervizzel-97kg

Eljutottam arra a szintre, hogy amikor egy ételre ránézek, már meg tudom állapítani, hogy szüksége van-e a szervezetemnek rá vagy sem.

Végül, de nem utolsó sorban a triglicerid szintem lement a megengedett tartomány alsó határához közeli értékre.

Feleségem is beszállt az “átváltozásba”, õ 10 kg extra súly felszedésétõl szabadult meg, ami terhesség alatt esszenciálisan fontos, a babánk tökéletesen egészségesen született és Feleségem most is remek formában van.

Anna személyérõl pedig csak pozitívat tudok mondani. Iszonyatosan kedves, türelmes, minden kérdésre válaszol (nekem jó pár volt), illetve mindennek utánanéz, rendezett. Szóval tökéletes konzultáns, sajnáltuk is hogy a hivatalos nexus ideje lejárt, de felépült közben egy privát is, ami igazi nyereség a számunkra.”

Kiss Dávid,
2018.07.12.

kiss-david-elotte-utana

Ha Téged is inspirál Dávid és Viki története és szívesen rászánnál egy félórát, hogy egy díjmentes konzultáció keretében Rólad beszélgessünk, a Te fizikai céljaidról, s hogy ezekben hogyan tudlak személyre szabottan segíteni, akkor várom szeretettel a jelentkezésedet!

Itt tudsz jelentkezni!

Ne feledd, amit ma megteszel magadért, az már holnap és a jövőben folyamatosan megtérül és a hasznodra lesz! Örömmel segítelek benne!

Recent Posts