Mielőtt kitöltenéd a tesztet, jó, ha tudod:
MI TÖRTÉNIK, HA JELENTKEZEL AZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA?

Egyeztetjük az időpontot és a helyszínt.
Miután kitöltötted és elküldted a tesztet, legkésőbb a következő munkanapon felhívlak, hogy egyeztessünk egy időpontot az ingyenes konzultációra. A beszélgetés időtartama maximum egy óra. Helyileg ez a beszélgetés történhet Budapesten, Pomázon, illetve Skype-on (ha földrajzilag messze vagyunk egymástól). Ha külföldről jelentkezel, akkor e-mailben, vagy Facebook-on foglak keresni.

Az ingyenes konzultáción Rólad beszélgetünk.
A fizikai állapotodról és a céljaidról, amiket a közérzeteddel kapcsolatban el szeretnél érni. Azokról, amikkel nem vagy elégedett a tested vonatkozásában, amikben hiányérzeted van, amikben változásra van szükséged, amikben javulást akarsz elérni.

A beszélgetés során a Te céljaidat szem előtt tartva elmondom, hogyan tudok Neked segíteni személyre szabottan a Testszerviz Programmal. Minden kérdésedre válaszolok, ami a programot illeti.

Az ingyenes konzultáció semmilyen kötelezettséget nem jelent számodra.
Eldöntöd, hogy élsz-e a Testszerviz által nyújtott segítséggel, mint a közérzeted és az életminőséged javítására szolgáló megoldás lehetőségével.

Ha igent mondasz a Testszerviz Programra, egyeztetjük a további technikai tudnivalókat és azt, hogy mikor kezded a programot.
Ha úgy döntenél, hogy nem tudsz/nem akarsz élni ezzel a lehetőséggel, akkor sincs gond: ez esetben szépen, barátságosan elbúcsúzunk egymástól.

Ha tehát egy kicsit is érdekel a saját ideális állapotod: ne habozz, töltsd ki bátran a tesztet! 
Szeretettel várom a jelentkezésedet!