EGYSZERŰ MÓDSZER, …

… amellyel megállapíthatod, Neked szükséged van-e életmódváltásra, vagy életmód-változtatásra.
Tényleg nagyon egyszerű.

Az az állapot, amiben most vagy, azt az eddigi életmódoddal hoztad létre. Nem más, Te magad.

Ha ez az állapot rendben van számodra, elégedett vagy vele, akkor biztosan jól csinálod a dolgokat, mert jó az eredménye: csak így tovább. 🙂

Ha azonban úgy találod, nem az igazi, ahogy kinézel, ahogyan érzed magad, amilyen állapotban vagy, lehetne jobb is, akkor ez mindenképpen utal arra is, hogy az életmódodon érdemes változtatni.

Figyeld meg magad és nézd meg, mennyire vagy elégedett a fizikai állapotoddal!

❓Vannak-e dolgok, amik zavarnak (a megjelenésedben, közérzetedben, tested működésének a folyamataiban, energikusságodban, …)?

❓Keveset kell-e foglalkoznod magaddal, vagy sok időráfordítással jár, hogy a mindennapos rutinokat, feladatokat ellásd?

❓Amikor tükörbe nézel, elégedetten elmosolyodsz és magabiztosan indulsz tovább vagy inkább bele sem nézel a tükörbe, mert nem azt látod, amit szeretnél?

❓Azt a fazont és méretet veszed meg a ruhaüzletekben, amit szeretnél, vagy kompromisszumokat kell kötnöd a választáskor?

❓Menniyre érzed magadat formában? Ha például futnod kéne 1-2 percet, hogy elérd azt a járatot, amivel menned kell, ez megerőltetést okozna, vagy simán teljesítenéd futva azt a párszáz méteres távot? Szívesen lépcsőzöl néhány emeletnyit, mert meg sem kottyan vagy inkább mindig a liftet választod?

❓Előfordul, hogy ijesztőnek találod, amiket a tested produkál és esetleg aggaszt is, hogy ez hová vezethet?

❓Általában jól alszol, kipihenten ébredsz és az egész napod energikusan telik, vagy már reggel elgyötört, fáradt testtel indítod a napot és hullámzó energiaszinttel próbálsz evickélni a teendőid között?

❓Mennyire érzed, hogy rendelkezel azzal a tudással, ami kell ahhoz, hogy a szokásaiddal, táplálkozásoddal mindig az ideális állapotodat szolgáld?

Ha arra jutottál, hogy az eddigi életmódoddal nem azt érted el, ami akartál, nem tetszik az „eredménye”, akkor nyilvánvaló, hogy változtatnod szükséges.

✅ A Testszerviz pont Neked való! Segít nem csak változtatni, hanem segít a tudatosságot is kialakítani, egy új, hatékony, eredményes életmódot az igazán vonzó, ideális és minőségi fizikai állapotodért!

A Testszerviz Program mindenkinek működik, aki csinálja!
És mindenkinek abban a mértékben, amennyire csinálja.
Ez a program képes arra, hogy 100%-os eredményességgel működjön!

Ne várj a kezdéssel! Indulj el most! Jelentkezz egy díjmentes konzultációra és mindent megbeszélünk.
Szeretettel várlak!

Recommended Posts