Újabb csodálatos beszámolót kaptam a héten egy kedves ügyfelemtől: ezúttal Fanni írt arról, mi minden történt vele az elmúlt 3 hónapban a Testszerviz Program kapcsán.

Várakozásainkat is felülmúlta, amennyire sok területen hozott javulást, pozitív változást az életében, fizikai állapotában, közérzetében az új életmód, az új táplálkozás kezdeti szakasza. Ráadásul úgy, hogy mindez nem igényelt különösebb erőfeszítést, áldozathozatalt a részéről: könnyedén, ügyesen, kreatívan oldott meg minden apró lépést a mindennapokban és remekül haladt hétről-hétre.

Szeretettel osztom meg Veletek Fanni szívmelengető beszámolóját, amely egyúttal azért is hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, mert ismét részese lehettem egy fantasztikus Ember pozitív történetének.

“2018 februárjától április végéig végeztem Anna iránymutatásai és segítsége mellett a Testszerviz programot.
A célom az utóbbi évek alatt felszedett jelentős súlytöbblet leadása mellett olyan általános életmódbeli változtatások beépítése volt a napjaimba, melyek betartásától az egyéb egészségügyi problémáim (fáradékonyság, gyakori fejfájás, gyomorégés, hormonális és alvászavarok) fokozatos megszűnését is vártam.

A megismerkedésünk előtt már túl voltam jónéhány több-kevesebb lelkesedéssel végzett fogyókúrán, sőt, egy ideig a Candida-diétát is elszántan követtem, de egyiket sem tudtam hosszú távon fenntartani, így az eredményeiket is legfeljebb csak rövid ideig élvezhettem.

Ebből az ördögi körből segített kitörni Anna és a program, melynek bár fontosabb alapelveit már az induláskor tisztáztuk, ő végtelen türelmével, odaadásával, segítőkészségével és szüntelen bátorításával, biztatásával, nem mellesleg pedig magas szintű szakmai felkészültségével hétről hétre tudott új praktikus tanácsokat adni úgy, hogy a “félresiklásaim” (pl. a még mindig jellemző rendszertelen alvás) helyett mindig a pozitív megerősítésekre koncentrált, így egy pillanatra sem volt bűntudatom, ha valami nem egészen úgy sikerült, ahogy elterveztük. 

Emellett a természetesség, az életszerűség volt az, ami Anna kedvességével párosulva még engem, az igazi anti-konyhatündért is hétről hétre rábírt a főzésre és mindenfajta konyhai kísérletezésre.

konyhatündér

Őszintén elmondhatom, hogy az idő előrehaladtával egyre motiváltabb is lettem a jó szokások felvételét illetően, s mivel a mérleg nyelve is egyértelműen lefelé irányuló tendenciát mutatott, végeredményben 11 kilótól szabadultam meg a konzultációk lezárásának idejére.

Ugyanakkor sok más nyereséget is elkönyvelhettem ez alatt az idő alatt: megszűnt a gyomorégésem, a cukor- és csokifüggőségem, nem dőltem ki délutánra a fáradtságtól, illetve az emésztésem és anyagcserém is normalizálódott, sőt, a kifejezetten súlyos nőgyógyászati és hormonális rendellenességeimet illetően is látványos javulás állt be, nem mellesleg pedig egy megtisztelő szakmai elismerést is hozott magával az élet.

Mindezeken felül pedig megismertem egy olyan segítőt és – remélem, nevezhetem így – barátot is Anna személyében, akihez tudom, hogy a későbbiekben is bizalommal fordulhatok kérdés vagy nehézség esetén. Ráadásul a jól felépített program iránti elkötelezettségemet mutatja az is, hogy számomra nem kérdés: továbbra is ezen az úton szeretnék haladni – derűsen, türelemmel, a tanultakat a szeretteim körében is kamatoztatva.

Később pedig akár a konzultánsi képzés elvégzését is elképzelhetőnek tartom, mert tanárként úgy érzem, az oktatott szaktárgyaim mellett ezzel is tudnék valódi segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak. Addig is hálával és szeretettel gondolok vissza az elmúlt időszakra, mivel nemcsak hogy nem bántam meg azt, hogy belevágtam, hanem ez a fejesugrás életem egyik legjobb döntésének bizonyult.

Aki hozzám hasonló panaszokkal küzd, Anna személyében a legjobb kezekben lesz, ha maga is szeretne meggyőződni e módszer hatásosságáról.”

(S. Fanni,
nyelvtanár, tolmács, fordító és zongorista)

2018.05.07.

tolmács, fordító

Ha Téged is inspirált Fanni története, netán Neked is hasonló problémáid vannak, amelyre megoldást keresel, akkor ne hezitálj: gyere el egy díjmentes konzultációra és megbeszéljük, Neked hogyan tudok segíteni!

Itt tudsz jelentkezni!

Recent Posts