Minden siker, minden eredmény inspiráló, akkor is, ha egyszerűbb az út, akkor is, ha rögösebb és hosszabb. Vannak ugyanakkor különlegesebb, tanulságosabb esetek, például azért, mert az út nem egy átlagos pontról indult.

Iván története sok szempontból lenyűgöző, ugyanis az ő útja nem azzal az „egyszerű” racionális döntéssel kezdődött, hogy életmódot vált. Ezt a döntést egy nagyon súlyos helyzetben kellett meghoznia, miután egy életveszélyes állapotból rálépett a felépülés útjára.

A történet azért megható és csodálatra méltó, mert ezt a döntést ebben a helyzetben meghozni sokkal nehezebb. Ebből a mélységből feljutni újra egy jó közérzeti állapotra, teljes értékű életre, sokkal nagyobb hit, akarat és erőfeszítések árán lehetséges, mint egy „normál” állapotból elérni ugyanezt.

Iván fantasztikus példája annak, hogy van felépülés és van teljes, boldog élet egy stroke, egy szívinfarktus után is. Az új életmód persze elengedhetetlen eszköze volt ennek és nagyon nagy öröm számomra, hogy Iván a Testszervizt és a személyes segítségemet választotta ehhez.

Amikor elkezdtük a személyes programot, Iván még két botot kellett használjon a járáshoz. Fantasztikus elszántsággal, lelkesedéssel és ügyességgel kezdte megvalósítani az étrendbeli javaslatokat, ajánlásokat. Alkalomról-alkalomra látható volt a fejlődés, javulás, fogytak a kilók, csökkentek a centik, újra kényelmessé váltak a korábban már kihízott, kényelmetlenné vált ruhák. Fokozódott az energikusság, minőségibbé vált az alvás és normalizálódtak az orvosok által is figyelt értékek.

Iván megható története, Testszerviz-sikerei

Fokozatosan sikerült elhagyni a botot, beiktatni a napi mozgást és a néhány hónap alatt Iván teljesen rutinossá, tudatossá vált ebben az új életmódban, ami nem harc vagy nehézség számára, hanem kényelmes, könnyed és élvezetes gyakorlat.

A javulás magával hozta azt a fantasztikus lehetőséget, hogy Iván újra kezdhet a munkájával foglalkozni, szépen fokozatosan dolgozgatni. Ez annál is inkább nagy érték, mert a rehabilitáció kezdetétől fogva motiválta őt az, hogy szeretne újra hasznos lenni.

Fogadjátok szeretettel a videóban látható mini-interjút, amelyben Iván maga mesél az elmúlt néhány hónapról és az életmódváltással elért eredményeiről.

Recent Posts