MEGJELENT AZ ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV!

Jelentem, szerintem csodaszép, igényes, átgondolt remekmű, praktikus formában, tele értékekkel, valódi ételek receptjeivel. Nekem nagyon tetszik, várakozásomon felül! 

dscn8171A szakácskönyv 149 receptet tartalmaz a következő kategóriákban:

  • turmixok
  • saláták
  • levesek
  • egytálételek
  • desszertek.

Ezek kivétel nélkül a Testszerviz technológiának megfelelő alapanyagokból, bátran, lelkiismeret-furdalás nélkül fogyasztható ételek.

MOST PEDIG AKÁR AJÁNDÉKBA IS KAPHATOD, a karácsonyi akció keretében!

Minden olyan új ügyfél, aki 2016. november 7. és 2016. december 31. között beiratkozik és elkezdi a 3 hónapos Testszerviz programot, ajándékba kapja az Élet írta Szakácskönyvet.

Ez a különleges receptgyűjtemény hatékony segítséget nyújt – a személyre szabott konzultánsi segítséget kiegészítve – a programon való könnyed, olajozott haladásban.

Az akció célja, hogy egyre többen lépjenek a jobb életminőség felé vezető útra és megtapasztalják, hogy a test állapotát jelentősen lehet egyszerű és hatékony módszerekkel jobbá tenni.

Ha érdekel a program, érdekel, hogy hogyan tud a dinamikus testi egyensúly kialakulni, szeretnél egy magasabb életminőséget, Ideális Testet, akkor nincs más tennivalód, mint jelentkezni egy ingyenes konzultációra.

A szakácskönyv természetesen programon kívül továbbra is rendelhető, ennek részleteit a http://testszerviz.hu/szakacskonyv/ oldalon olvashatod.

Élj a lehetőséggel, szerezz magadnak egy példányt és használd nagy örömmel, sok haszonnal! 🙂

 

Recent Posts