SIKERÜLT!
5 percen belül megérkeznek a kért
„KARÁCSONYI MENÜSOR – egészséges, karcsúsító ételekkel!”
receptek letöltési linkjei a megadott címre!

De mielőtt megnéznéd, van itt Neked még valami,
mivel ezt a karácsonyt úgy tervezed, hogy az végre ne a kilók harcáról
és az újévi „Most már
aztán tényleg lefogyok…” fogadkozásokról szóljon!

Vár rád egy bónusz meglepetés:
KARÁCSONYI DESSZERT receptek – cukor- és gluténmentesen!
Görgess tovább, hogy kiderüljön, hogyan juthatsz hozzá!

Az, hogy kérted a karácsonyi étlapokat, azt üzeni nekem, hogy fontos számodra az egészség, a helyes táplálkozás és igyekszel odafigyelni arra, hogy mi kerül az asztalodra. Nagyon értékelem Benned ezt a tudatosságra irányuló igényt
és remélem, a küldött receptek megkönnyítik a dolgodat az ünnepi készülődésben, tervezgetésben.

Lehet, hogy most épp jókor jöttek ezek a menüsorok, mert közelednek az ünnepek, ugyanakkor az ünneptől függetlenül is foglalkoztat Téged az egészséges táplálkozás annyira, hogy szívesen belemélyednél jobban ebbe a témába.

Mit szólnál, ha azt mondanám, Tiéd lehet egy egyszeri díjmentes konzultáció, amikor a Téged érintő, Téged foglalkoztató kérdésekről beszélgethetünk, táplálkozás-életmód témában?

MI HASZNOD SZÁRMAZHAT EGY ILYEN KONZULTÁCIÓBÓL?

MEGTUDHATSZ EGY SOR HASZNOS INFORMÁCIÓT, AMI ALAPJAIBAN HATÁROZZA MEG A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MEGKÖZELÍTÉSÉT.

Lehet, hogy eddig is próbáltál egészségesebben táplálkozni, de a fizikai állapotod, testsúlyod, közérzeted visszajelzései mégsem azt igazolják vissza, hogy mindent jól csinálsz.

KIIGAZODHATSZ OLYAN KÉRDÉSEKBEN, AMELYEKRE EDDIG KÉTES VÁLASZOKAT TALÁLTÁL.

Biztosan adódott már olyan az életedben, hogy felmerült benned egy kérdés mondjuk egy étellel kapcsolatban. Leültél a géped elé és megpróbáltál választ találni az interneten. Válasz helyett azonban számos egymásnak ellentmondó ismeretet találtál, vagyis végül nem jutottál előbbre, inkébb még jobban összekuszálódtak benned az információk.

HA KONKRÉTABB SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED.

Lehet, hogy Te már most tudod, hogy konkrétabb, sokrétűbb segítségre van szükséged, mint amit egy órányi beszélgetés lehetővé tesz. Ebben az esetben ezt is meg tudjuk beszélni, hogyan találhatjuk meg a megoldást Neked személyre szabottan.

MIT MONDANAK, AKIK MÁR VOLTAK ILYEN KONZULTÁCIÓN?

 • Tóth Krisztián
  Tóth Krisztián

  “Tudtam, hogy az elméleti tudásnak a birtokában vagyok (még ha természetesen nem is olyan mélységben), tudom mit szabadna ennem és mit nem, és mindezek ellenére nem tudtam az évek alatt nemcsak hogy fogynom, de megállítani sem a hízásom.
  Már az első egy-két konzultáció során éreztem, hogy jó helyen vagyok. Valószínűleg a személyiséged miatt meg tudtam nyílni feléd, és ami még fontosabb magam felé is.”

  • Kardos Anikó
   Kardos Anikó

   „… A másik nagy pozitívum számomra, hogy a konzultációk során megtanuljuk mindennek a miértjét is, abszolút összeköthető, hogy mit miért jó illetve nem jó fogyasztani, minek mi az előnye, hátránya, következménye.

   Nagyon fontos ismeretek ezek, és döbbenetes, hogy mennyire nem vagyunk ezeknek birtokában, tudatában.”

   Miért adom ajándékba ezt az egy órát Neked?

   1,    Ha hiszed, ha nem, alapvető hozzáállásom és szándékom a munkámban, hogy segítsek az embereknek és értéket adjak nekik. Tapasztalatból tudom, hogy ezek az ajándékba adott idők többszörösen megtérülnek, hiszen azzal, hogy adok abból, amim van, nem kevesebbem, hanem többem lesz.

   2,    S ha nem adnám meg ezt a lehetőséget az embereknek, akkor arról a segítségről sem tudnának, amit a díjmentes konzultációt követően adott esetben igényelhetnek tőlem.

   Hogyan tudsz részt venni az ingyenes konzultáción?

   Tekintve, hogy az időbeli kapacitásom a konzultánsi munkámban is véges és az ünnepek a küszöbön állnak, karácsonyig már csak 5 fő számára van lehetőségem egy órás ingyenes konzultációt biztosítani.

   Mit kell tenned, ha Te is egyike szeretnél lenni azoknak, akik még karácsonyig részt vehetnek egy díjmentes konzultáción?

   Töltsd ki az alábbi űrlapot és az „Elküldöm” gombra kattintva küldd el nekem!

   Mi történik, miután kitöltötted az űrlapot?

   Mindenek előtt azonnal kapsz tőlem e-mailben egy bónusz segédletet: 
   a „KARÁCSONYI DESSZERTEK – cukor- és gluténmentesen” receptjeit, amely további 3 desszert recepttel egészíti ki a két KARÁCSONYI MENÜSORT.

    

   24 órán belül, de legkésőbb a következő munkanapon felhívlak a megadott elérhetőségeden, hogy jelezzem, részt tudsz-e venni a díjmentes konzultáción. Ez esetben egyeztetjük is a konzultáció idejét.

   Hol kerül sor a konzultációra?

   Ha tudunk találkozni személyesen Budapesten, akkor Angyalföldön, a Kassák Lajos utca 42. sz. alatt található irodámban beszélgetünk.

   Ha nagy közöttünk a földrajzi távolság vagy más akadálya van a személyes találkozónak, akkor valamilyen online formában, jellemzően Skype-on tartjuk a konzultációt.

   Mire számíts a díjmentes konzultáción?

   Az ingyenes konzultáción Rólad beszélgetünk és arról a témáról, amit az űrlapon megjelöltél, illetve azon belül a kérdéseidről.

   Jár-e kötelezettséggel ez a beszélgetés?

   Az ingyenes konzultáció semmilyen kötelezettséget nem jelent számodra.

   Csak nyerhetsz – az ünnepi desszert recepteket mindenképpen -, tehát ne habozz, jelentkezz bátran a díjmentes konzultációra!

   JELENTKEZZ ITT AZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA!