TUDATOS ÉLETMÓD tudatos táplálkozással,

személyes mentorálással.
Kezdőoldal fejléc kép

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!

Örülök, hogy itt vagy és bízom benne, hogy Neked is segíthetek!

Ki vagyok?

Ábrahámné Bergmann Anna vagyok, okleveles Táplálkozás- és Életmód Tanácsadó.

Évtizedek óta már, hogy komolyan foglalkoztat az egészségtudatosság területe. Sokat olvastam és tanultam autodidaktaként ezen a területen, képzéseken, tanfolyamokon vettem részt és egyre bővültek az ismereteim.
Sokáig ez „csak” a saját és családom egészségére és hasznára irányult, ugyanakkor egy idő után szándékommá vált, hogy másoknak is  segíthessek ezekkel az ismeretekkel. Hozzájárulhassak ahhoz, hogy az életminőségük, közérzetük javuljon és ezáltal is hatékonyabbak, sikeresebbek, eredményesebbek lehessenek az életben.

Az ehhez szükséges szakmai felkészülés céljából 2015-ben elvégeztem a Testszerviz konzultánsi képzést a Testszerviz Akadémián, majd 2016-ban az International Sporttrainer Academy Életmód és Táplálkozás Tanácsadó tanfolyamát.

Tanácsadás

Mit csinálok?

Testszerviz Konzultánsként 3 hónapos, egyéni programmal segítem rá az embereket az életmódváltás útjára, amely során elkezdik megtanulni, hogyan működik a testük. Megtapsztalják, felismerik, mi jó a testüknek, illetve mi mindent tehetnek azért egy tudatosan kialakított életmóddal, hogy a szervezetük visszanyerje az ideális állapotát, újra erőssé, csinossá, energikussá váljanak.

Ez a program nem gyógyítás, nem fogyókúra és nem termékeladás. A Testszerviz program egy természetes, azon belül is fizikai megközelítésű életmód-módszer, amellyel van lehetőség elindulni és folyamatosan haladni a helyesen kialakított, tudatos életmód útján.

Figyelembe véve, hogy különbözőek vagyunk, más-más testi adottságokkal, állapottal rendelkezünk, személyre szabottan segítek lépésről-lépésre, fokozatosan elérni a kívánt változást, elérni, azután pedig megtartani a szervezet ideális fizikai egyensúlyát. Ennek során gyakori mellékhatás, hogy leolvad a túlsúly, elmúlnak azok a tünetek, panaszok, amelyek a test korábbi, nem rendeltetésszerű használatából eredtek.

Miért csinálom?

Életmód és Táplálkozás Tanácsadóként az a célom, hogy minél több ember tudjon helyes ismeretekkel és tudatossággal újra energikusan, fitten, fizikai problémáktól mentesen, produktívan és boldogan élni.

Nagyon sok ember szenved és küzd különböző fizikai problémával, túlsúllyal, rossz közérzettel, fáradékonysággal és hasonló panaszokkal. Sokan közülük keresik a megoldást, kipróbálnak mindenfélét a javulás érdekében, de általában vagy eredménytelenül, vagy hosszútávon nem fenntartható eredményekkel.

Azért lettem tanácsadó, mert szeretnék segíteni ezeknek az embereknek.
Meggyőződésem szerint ez a program túlmutat az egyéni érdekeken és célokon: hosszabb távon társadalomépítő tényezővé válhat, mert minél több az egészséges ember, annál erősebb a társadalom. És felelősségemnek érzem, hogy ebben a küldetésben én is részt vállaljak.

NEKED, ha:

–   eleged van a túlsúlyból és végre le akarsz fogyni, de nem fogyókúrát keresel

–   megelégelted a sok fizikai és lelki hátrányt, akadályoztatást, ami a fölösleges kilóid miatt folyamatosan hátráltat Téged

–   kipróbáltál több módszert, de tartós eredményeket nem értél el

–   előnyben részesíted a természetes, életmód jellegű megoldásokat

–   nem akarsz koplalni, éhezni, nem kérsz az önsanyargató módszerekből

–   nem várod el, hogy irreális gyorsasággal add le a plusz kilóidat, amiket hosszú évek alatt szedtél fel

–   tisztában vagy azzal, hogy nem várhatsz tovább a cselekvéssel, mert magától nem fog megoldódni a túlsúly-problémád, a rossz irányba tartó folyamat csak akkor vesz jó irányt, ha a kezedbe veszed az irányítást

–   érzed, hogy szükséged van egy konzultánsra, aki segítségedre lesz végig a kitűzött célod elérésében

Siker a Testszerviz Programmal:

Az első szembetűnő tapasztalat az energia növekedés volt. Elmúlt a korábban megszokott, rettenetes fáradtság érzés, az állandó álmosság és a gondolkodásbeli tompaság is. A közérzetem fizikailag és mentálisan is érezhetően javult, kézzel foghatóan pedig abban nyilvánult meg a változás, hogy sokkal produktívabbak lettek a napjaim. A pocakom is nagyon jól érezte magát, a korábbi “szél problémák” is megszűntek.
F. K.

Mire lehetsz képes a Testszerviz Programmal?

9 dolog, amit elérhetsz:

Képes lehetsz megfigyelni és értelmezni a tested jelzéseit és ezek alapján el tudod dönteni, mit adj vagy mit ne adj magadnak.

Rendelkezni fogsz azokkal az ismeretekkel, amelyekkel rendeltetésszerűen használhatod a tested, elkezd a szervezetedben helyreállni a dinamikus egyensúly, s ennek következtében várhatóan megszűnnek, elmúlnak azok a panaszaid, tüneteid (fáradtság, rossz közérzet, túlsúly, …), amik a nem rendeltetésszerű használatból eredtek.

A helyes ismereteken alapuló, tudatos életmóddal képes lehetsz visszaállítani a szervezeted normális, harmonikus működését és ezzel elérheted, hogy a tested újra ideális állapotba kerüljön, ami az ideális testméreteket is jelenti.

Képes lehetsz ezt az állapotot rutinosan, kényelmesen, könnyedén folyamatosan fenntartani.

Képes lehetsz elhárítani és leküzdeni nagyon sok akadályt, amiket a túlsúlyos állapotod emelt.

Azáltal, hogy a tested jó fizikai állapotba kerül, várhatóan megsokszorozódik az energiád, felszabadul egy csomó időd, összeszedettebbé, koncentráltabbá válsz, képes leszel kipihenni magadat.

Elérheted, hogy úgy öltözködhetsz, ahogy az kedvedre való, a fölösleges kilók nem fognak korlátozni ebben és nem kényszerítenek kompromisszumokra.

Az önértékelésed visszatérhet az egészséges medrébe, bátrabbá, magabiztosabbá válhatsz, elégedett lehetsz önmagaddal (a kinézeteddel is).

Sokkal produktívabb lehetsz és eredményesebb a céljaid megvalósításában.

Mégis mi ez a program?

–   Megtanulsz helyesen táplálkozni,

–   elkezdesz újra jól pihenni,

–   megérted, mi hasznos, mi jó a szervezetednek és tudatosan fogsz ezek mellett dönteni, hogy építsd és támogasd a testedet,

–   megérted, mi az, amivel magad és az ideális állapotod ellen dolgozol, ezért nem teszed ezeket,

–   személyre szabott programot, saját magadra vonatkozó “használati útmutatót” kapsz, amivel könnyedén és rutinosan tudod rendeltetésszerűen használni a testedet

–   nem leszel magadra hagyva, vagy magadra utalva a program során: folyamatos konzultánsi támogatást, segítséget nyújtok Neked a helyes ismeretek elsajátításában, a tapasztalataid értékelésében, a kérdéseid megválaszolásában és abban, hogy az általad kitűzött célt sikeresen, eredményesen megvalósítsd.

Ha még nem tudtál dönteni, gondold végig a következő kérdéseket!

Zavar-e Téged, problémát jelent-e számodra a túlsúly?

>>>   Milyen nehézségeket okoz, milyen problémákat jelent, hogy túlsúlyos vagy?

>>>   Miben korlátoz, miben gátol Téged ez az állapot?

Fognak-e változni a problémáid, ha nem teszel valamit a változásért?

>>>   Mennyit érdemes várnod, hogy a változás érdekében elindulj?

>>>   Ha nem indulsz el, mi az esélye, hogy a helyzet javulni fog? Ha nem változtatsz, hová fog vezetni ez később?

Mi mindenben javulna az életminőséged, ha ezek a problémák nem lennének?

>>>   Mennyi időd szabadulna fel, ha ezekkel a problémákkal nem kellene foglalkoznod?
>>>   Mekkora szabadságot adna Neked a panaszmentes, jó fizikai közérzet?

Mennyire vagy fontos magadnak?

>>>   Egy tízes skálán hová helyeznéd el magadat a fontossági sorrendben?

>>>   Azok, amiket magad elé sorolsz, érnének valamit vagy működnének nélküled?

Változna az önbecsülésed, önértékelésed, ha jóban lennél a fizikai önmagaddal is?

>>>   Könnyebb lenne-e egy magabiztos tudással, tudatossággal megvalósítani az életmódváltást, mint próbálkozással?

>>>   Örülnél, ha segítenék Neked mindebben?

Üzenet Neked tőlem:

Légy őszinte önmagaddal és ne sajnáld az időt, energiát, hogy rendbe hozd magadat. Most végre ne más legyen fontos számodra, hanem Te magad!

 

Az életedet mindenképp a saját testedben kell élned. De nem mindegy, meddig és nem mindegy, hogyan! Főleg, hogy mások számára is fontos vagy! 🙂

 

Töltsd ki a tesztet és gyere el egy ingyenes konzultációra, hogy segíthessek Neked! >>>
Szeretettel várlak!