Avagy Te irányítod a testedet tudatos életmóddal, építő szokásokkal, vagy a tested uralkodik rajtad és kényszerít rád káros szokásokat, függőségeket?

RABJA VAGY A SZOKÁSAIDNAK VAGY TE IRÁNYÍTOD AZ ÉLETEDET A SZOKÁSAIDDAL?

Az élet sok szegmensén nézelődhetnénk ebben a témában: mindenhol tehetnénk tanulságos megállapításokat. Nézzük meg most kicsit közelebbről a táplálkozás területét!

❔ Te döntöd el, milyen ételeket eszel, vagy azok döntik el helyetted: hogy márpedig megeszed őket?

❔ Szabad vagy arra, hogy elmenj egy pékség, cukrászda vagy fagyizó mellett anélkül, hogy „megjutalmaznád” magadat onnan valamivel?

❔ Kényszerből eszed azt, amit eszel, mert annyira kívánod, vagy képes vagy tudatosan megválasztani az ételeidet aszerint, hogy mi jó, mi támogató a testednek?

❔ Ellen tudsz állni bizonyos ételeknek, vagy képtelen vagy erre?

❔ Van benned akkora fegyelmezettség, hogy abbahagyd az evést, amikor pont elég, vagy az adagok is uralnak Téged és az akaraterődet?

Nem árt tudnod, hogy ami kényszerít, az uralkodik is rajtad és függőséget alakít ki. (Nagyon elgondolkodtató, de az ételekkel is így van ez.) Ráadásul szenvedsz a következményeitől: a puffadástól, energiahiánytól, elhízástól és még egy sor nem kívánatos fizikai kellemetlenségtől.

Ami pedig „békén hagy”, vagyis nem erőlteti rád magát, azt szabadon választhatod, a saját tudatos döntésed szerint és az ilyen dolgok általában jót is tesznek Neked, jól érzed magadat tőlük.

❓ Gondold át: Rád melyik a jellemző a táplálkozásban?

❓ És azt is: Neked melyikre volna inkább szükséged?

❗ Ha Te a szabadságot választanád, akkor erre most, itt meg is találtad a megoldás lehetőségét!

A tudatosság, a helyes szokások kialakításához először is helyes ismeretekre, tudásra van szükség. Hiszen az alapján tudunk helyesen választani, dönteni, ha tudjuk, mi jó és mi rossz, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mi mit okoz.

A Táplálko-ZÓNA funkcionális táplálkozás csomagoknak ez az egyik egyedisége, hogy ebben is segítséget nyújt Neked.

Mi mindent kapsz az egyéni programodban és a mentorálás során?

  • Személyre szabott megoldási útvonaltervet, amelyet a részletes állapotfelmérés és – ha rendelkezásre áll – a legfrissebb labor leleted alapján dolgozok ki számodra. Ennek része a táplálkozási terv, receptek, gyakorlati segédanyagok, tervezők, csekklisták, a Te személyedre szabva.
  • Rendszerezett ismeretanyagot: tudásanyagokat és gyakorlati segédanyagokat. Ezek segítenek a tapasztalataid értelmezésében és a miértek megértésében és abban, hogy az új szokásokat, a helyes táplálkozást valóban tudatossá tedd az életedben.
  • Folyamatos mentorálást és támogatást 4, 8 vagy 12 héten keresztül.

Ha az életmódodban azt a szabadságot igényled, amellyel jól érezheted magadat, a legjobb formádban lehetsz és élvezheted ennek minden további előnyét, akkor a Tálpálko-ZÓNA csomagok bármelyikével mindezt elérheted és fenn is tarthatod!

Recommended Posts