Magdi egy szép őszi napon hívott fel telefonon, hogy időpontot kérjen egy díjmentes konzultációra. Elmondta, hogy gyakran jár el autóval az irodám előtt és látva a portált, jó ideje foglalkoztatja a gondolat, hogy megtudja, mi is az a Testszerviz.

Leültünk, beszélgettünk és Magdi rögtön felismerte a megoldás lehetőségét a 3 hónapos egyéni programban, amellyel elsajátíthat egy élvezhető, életszerű, mégis az egészségét támogató életmódot, hogy a fizikai állapotán javíthasson.

Belevágott és remek tapasztalatokat, sikereket ért el az együtt töltött hónapokban. Ő maga így fogalmaz erről egy rövid beszámolóban.

„Évek óta állandó súlyproblémákkal küzdök, szinte nincs olyan módszer, amit ne próbáltam volna ki. Sajnos az utolsó 3 évben két csípőprotézis műtétem is volt, így égetővé vált, hogy megtaláljam azt a diétát, amelyet be tudok tartani, élvezettel fogyasztok és kevés időráfordítást igényel.

Számtalanszor elmentem kocsival az utcán egy tábla előtt “Testszerviz”, míg 2017. szeptember végén azt gondoltam, többet szeretnék erről tudni. Bejelentkeztem és Anna révén egy nagyon kedves személyi tanácsadóval ismerkedtem meg, aki segített a módszer elsajátításában.

Az első 3-4 hét után már egész könnyen ment a diéta betartása és ha olyan dolgokat szerettem volna venni, bevásárláskor amit nem ajánlott a módszer, kezdtem visszateszegetni a polcra.

Azt gondoltam, hogy az ajánlott smoothie-kat nehezen fogom reggelente megszokni, de ma már el sem tudnám képzelni a napom indítását nélkülük.

Sajnos 2-es típusú cukorbeteg vagyok és az utolsó módszereknél már nem sikerült betartanom a napi szénhidrát mennyiséget, így szeptember végén készült egy nagy laborvizsgálatom, aminek eredménye elég rémísztő volt. Ezért is kerestem azt a módszert, amit be tudok tartani és segítségemre van a cukrom határok közötti tartásában. Októberben kezdtem el Anna által ajánlott recepteket és étrendet, decemberre pedig már 6 kilóval könnyebb voltam. December végén készült laborvizsgálat eredményem pedig teljesen meggyőzött, hogy jó úton járok, számottevően csökkent a 3 havi átlagos cukorértékem, koleszterinem és a trigliceridem. A vas értékem a rengeteg sütőtöknek köszönhetően, majdnem a maximumon volt.

Mindig szívesen veszem az új recept ajánlatokat és híreket. Az én konzultációs időszakom ugyan véget ért, de Anna biztosított arról, hogy továbbra is tudunk értekezni.

Az előzőekben leírtak meggyőztek a módszer hatékonyságáról és betarthatóságáról, ezért bárkinek merem tiszta szívből ajánlani.

Taga Györgyné Magdi
2018.02.09.

Magdi személye és a vele való együttműködés egy újabb példája annak, hogy a helyesen kialakított, ismeretekkel megtámogatott tudatos életmód kortól függetlenül képes egy javuló fizikai állapotot és jobb életminőséget eredményezni, ráadásul fenntarthatóan!

Neked is örömmel segítek, ha úgy érzed, szükséged van rá!
Csak jelentkezz egy díjmentes konzultációra IDE KATTINTVA és már indulhatunk is!

Várlak szeretettel!

Recent Posts