SIKERÜLT!

5 percen belül megérkezik az email fiókodba a levél, amelyből letöltheted a

„Mi az az EGY DOLOG, amit ha jól csinálsz,
elérheted az ideális testsúlyodat!”

című tanulmányt!

De várj egy kicsit, van itt Neked addig is még valami!

 

Az, hogy kérted ezt az ajándékot, azt üzeni nekem, hogy fontos számodra az életminőséged és hajlandó vagy tenni magadért.
Nagyon örülök ennek és nagyra értékelem Benned ezt a tudatosságra irányuló igényt, hogy szeretnél elindulni egy új úton, amelyen haladva valóban elérheted a vágyott testsúlyt, az ideális alakot és ennek következtében egy sokkal jobb életminőséget.

Ez az út azonban – különösen, ha az ember magára van utalva -, tele van buktatókkal, megtévesztő útirányjelző táblákkal, félrevezető „jóakarókkal”, hullámvölgyekkel. Egy céltudatos, kitartó, jól tájékozott embernek sem biztos, hogy könnyű rajta végigmenni, célba érni.

Amikor valaki ezt mind feltérképezi, gyakran a félelmeire hallgatva inkább eláll attól a szándékától, hogy egyáltalán rálépjen erre az útra.

Az is előfordul, hogy az emberek felépítik magukban a különféle félelmeiket, amelyek előítéletekből, fenntartásokból, megalapozatlan hírforrásokból táplálkozó gondolatként bennük vannak. Ezek a félelem-falak aztán „sikeresen” távol is tartják őket attól, hogy elinduljanak a megoldás irányába és célt érjenek.

Te is tudod, hogy szükséged lenne változtatnod az életmódodon, de valami még visszatart ettől?

Neked is vannak félelmeid?

FÉLSZ A KUDARCTÓL?

Volt már jópár sikertelen próbálkozásod, s ezekből kiindulva úgy gondolod, Neked úgysem sikereülhet?

Kipróbáltál több fogyókúrát, diétáztál, „csodabogyókat” szedtél, mégsem értél el fenntartható eredményt?

FÉLSZ A LEMONDÁSOKTÓL?

Úgy érzed, nem vagy képes lemondani bizonyos dolgokról: ételekről, amiket szeretsz vagy szokásokról, amik beégett részei az életednek?

FÉLSZ A NEHÉZSÉGEKTŐL?

Tartasz tőle, hogy majd nehézségek adódnak, s hogy ebben nem fogsz tudni helytállni és felül-emelkedni?

BIZONYTALAN VAGY A SAJÁT KÉPESSÉGEIDBEN?

Nem érzed elég erősnek, bátornak és kitartónak magadat ahhoz, hogy ha adódnak akadályok ezen az úton, akkor leküzdd azokat?

Úgy ismered magadat, mint aki nem elég kitartó ahhoz, hogy végigmenjen egy ismeretlen úton és célba érjen?

Lehet, hogy Téged más jellegű félelmek tartanak vissza?

Más falaid vannak, amik elválasztanak a saját sikereidtől?

NE FÉLJ! Jó hír számodra, hogy van Neked is van működőképes megoldás!
Nem egyedül kell végigmenned ezen az úton, nem egyedül kell megbirkóznod ennek a feladatával!

Életmód és Táplálkozás Tanácsadóként, Testszerviz Specialistaként azért vagyok, hogy segítsek Neked! Hogy együtt bebizonyítsuk: Te sem vagy kudarcra ítélve! Hogy minden eddigi nehézséged ellenére Te is lehetsz sikeres a szokásaid megváltoztatásában, az életmódod helyes kialakításában!

Már nem egy, hanem sok ember van, akiknek segíteni tudtam mindebben.

 • Polgár Róbert
  Polgár Róbert

  „A konzultációk során fokozatosan építettem be életvitelembe a módosításokat, aminek eredményeképpen folyamatosan morzsolódtak le a kilók, összesen 6 kg- tűnt el, és lett egyre frissebb a közérzetem. …
  Mivel a program nem az éhezésről szól, a továbbiakban is játszi könnyedséggel fenn tudom tartani a megváltoztatott életvitelt, annak érdekében, hogy a ragyogó közérzet mellet hosszú és egészséges életet éljek.”

  • Proityné Edit
   Proityné Edit

   „Most a Testszerviz program, mely egy komplex életmódváltást jelentett, jelent, már az első hetekben megmutatta, hogy jó úton járok és itt nemcsak a leadott kilók számítanak, hanem a szervezetemben végbemenő pozitív változások is.
   Összességében elmondhatom, hogy az eddig leadott 13 kg mellett, az izületi panaszaim is megszűntek, jobban bírom, mind a pszichés, mind a fizikai terhelést, jobban alszom, pihenten ébredek.”

   • P. Mariann
    P. Mariann

    “Minden percét élveztem a konzultációknak, a tanulásnak, az újfajta ételek megismerésének, a főzőcskézésnek, kísérletezéseknek, aztán szép lassan jöttek a sikerek, az első kilók, centik és egyre jobban láttam, hogy ez működik…..kaptam a visszajelzéseket és az önbizalmam folyamatosan erősödött, végre újra nőnek éreztem magam és egyre szívesebben öltözködtem nőiesebb ruhadarabokba.”

    Most rajtad a sor, hogy Neked is segíthessek!

    Nulladik lépésként gyere el egy ingyenes konzultációs beszélgetésre, ahol minden részletet megbeszélünk.

    MI HASZNOD SZÁRMAZHAT EGY ILYEN KONZULTÁCIÓBÓL?

    MEGTUDHATSZ EGY SOR HASZNOS INFORMÁCIÓT, AMI ALAPJAIBAN HATÁROZZA MEG A HELYES ÉLETMÓD MEGKÖZELÍTÉSÉT.

    Lehet, hogy eddig is próbáltál egészségesebben táplálkozni, talán már változtattál bizonyos szokásaidon, de a fizikai állapotod, testsúlyod, közérzeted visszajelzései mégsem azt igazolják vissza, hogy mindent jól csinálsz.

    KIIGAZODHATSZ OLYAN KÉRDÉSEKBEN, AMELYEKRE EDDIG KÉTES VÁLASZOKAT TALÁLTÁL.

    Biztosan adódott már olyan az életedben, hogy felmerült benned egy kérdés mondjuk egy étellel kapcsolatban. Leültél a géped elé és megpróbáltál választ találni az interneten. Válasz helyett azonban számos egymásnak ellentmondó ismeretet találtál, vagyis végül nem jutottál előbbre, inkébb még jobban összekuszálódtak benned az információk.

    HA KONKRÉTABB SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED.

    Lehet, hogy Te már most tudod, hogy konkrétabb, sokrétűbb segítségre van szükséged, mint amit egy órányi beszélgetés lehetővé tesz. Ebben az esetben ezt is meg tudjuk beszélni, hogyan találhatjuk meg a megoldást Neked személyre szabottan.

    Miért adom ajándékba ezt az egy órát Neked?

    1,    Ha hiszed, ha nem, alapvető hozzáállásom és szándékom a munkámban, hogy segítsek az embereknek és értéket adjak nekik. Tapasztalatból tudom, hogy ezek az ajándékba adott idők többszörösen megtérülnek, hiszen azzal, hogy adok abból, amim van, nem kevesebbem, hanem többem lesz.

    2,    S ha nem adnám meg ezt a lehetőséget az embereknek, akkor arról a segítségről sem tudnának, amit a díjmentes konzultációt követően adott esetben igényelhetnek tőlem.

    Mit kell tenned, ha részt szeretnél venni egy díjmentes konzultáción?

    Töltsd ki a lenti űrlapot és az „Elküldöm” gombra kattintva küldd el nekem!

    Mi történik, miután kitöltötted az űrlapot?

    1, Mindenek előtt azonnal kapsz tőlem e-mailben egy bónusz segédletet: a „Téli szezonális saláták – költséghatékonyan, egyszerűen” receptjeit. A gyűjtemény 3 finom, tápláló, könnyen elkészíthető, tápanyaggazdag saláta receptjét tartalmazza. Ezeket akár azonnal beilleszthetsz az étrendedbe és megteheted az első apró lépéseket afelé, hogy a testednek azt add, amire szüksége van.

    2, 24 órán belül, de legkésőbb a következő munkanapon felhívlak a megadott elérhetőségeden, hogy egyeztessük a konzultáció idejét, az általad választott formában (személyesen vagy online).

    Hol kerül sor a konzultációra?

    Ha tudunk találkozni személyesen Budapesten, akkor Angyalföldön, a Kassák Lajos utca 42. sz. alatt található irodámban beszélgetünk.

    Ha nagy közöttünk a földrajzi távolság vagy más akadálya van a személyes találkozónak, akkor valamilyen online formában, jellemzően Skype-on tartjuk a konzultációt.

    Mire számíts a díjmentes konzultáción?

    Az ingyenes konzultáción Rólad beszélgetünk és arról a témáról, amit az űrlapon megjelöltél, illetve azon belül a kérdéseidről.

    Jár-e kötelezettséggel ez a beszélgetés?

    Az ingyenes konzultáció semmilyen kötelezettséget nem jelent számodra.

    Csak nyerhetsz – a téli szezonális saláta recepteket  és egy kellemes beszélgetést mindenképpen -, tehát ne habozz, jelentkezz bátran a díjmentes konzultációra!

    JELENTKEZZ ITT AZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA!