Végeztem egy felmérést, amelyben azt kérdeztem a résztvevőktől: kinek mi az első gondolata, benyomása, amikor meghallja a TESTSZERVIZ szót.

Kicsit úgy éreztem magamat, miközben a válaszokat olvastam, mint a játékban, amikor egy játékost azzal navigálnak egy elrejtett játék megtalálásában, hogy „Hideg, még hidegebb, langyos, meleg, tűzforró…”

Számítottam rá, hogy lesznek meglepő gondolatok: hát voltak is. 🙂

A válaszadók mintegy harmada úgy gondolta, valamilyen szépészeti beavatkozás lehet (masszázs, kozmetikai kezelés vagy plasztikai sebészet), ugyanennyien pedig egészségügyi szolgáltatásra asszociáltak.

Többen speciális edzésprogramot, mások alternatív gyógymódot társítottak a kifejezéshez.

A kérdezettek 20 százaléka közel járt a megoldáshoz: ők arra gondoltak, hogy valamilyen életmódváltásról lehet szó, amelynek része lehet az egészséges táplálkozás, mozgás…

A felmérésben résztvevők egy része idegenkedett ettől a kifejezéstől: túl gépiesnek ítélték. Mások pont ellenkezőleg: szerintük inkább kifejező és ezért könnyen megjegyezhető ez a szó.


S hogy akkor valójában mi az a Testszerviz?

A szó mögött álló alapgondolat, hogy szinte minden fizikai eszközünkhöz, használati tárgyunkhoz, berendezésünkhöz (autó, tévé, számítógép, hűtőszekrény, stb.) rendelkezünk használati útmutatóval, ami hosszú távon elősegíti a rendeltetésszerű, biztonságos használatot.

A testünkhöz azonban nem rendelkezünk ilyesmivel, pedig igazán nem hátrányos, ha ismerjük, értjük a saját testünk működését,  képesek vagyunk értelmezni a jelzéseit, illetve a gyakorlatban is tudjuk, mire van szükségünk az egészséges, ideális működéshez.

Nos, a Testszerviz ezt a hiányt hivatott pótolni.

A példánál maradva: amikor a testünk olyan tüneteket produkál, amelyek nem az egészség megnyilvánulásai (fáradékonyság, túlsúly,  kialvatlanság, fájdalmak, általános rossz fizikai közérzet, stb), akkor azt kívánja jelezni felénk, hogy valami elromlott, valami nem működik jól. S ennek oka legtöbb esetben az életmódunkban keresendő: hiába igyekszünk jól bánni magunkkal, nem tudjuk pontosan, hogyan kellene.

Amikor azonban a szervezetünket elkezdjük támogatni, tudatosan építeni, úgymond rendeltetésszerűen használni, a test dinamikus egyensúlya elkezd helyreállni, a működési folyamatok normalizálódnak, s a testünk minden paraméterében ezt a javulást fogja tükrözni.

A Testszervizzel az emberek személyre szabott használati útmutatót kapnak a saját testükhöz. Ez egy három hónapos egyéni programmal történik, amelynek része a táplálkozás, a mozgás, az alvás, a stresszel szembeni ellenállóképesség növelése, azaz egy komplex életmódváltó program.

Akik élnek vele, nincsenek magukra utalva, hanem tanácsadói segítséggel, támogatással indulhatnak el és mehetnek végig ezen az élvezhető, örömteli úton. Ennek az életmódváltásnak az az eredménye, hogy a test szépen fokozatosan helyreállítja önmagát, a dinamikus egyensúlyát és ennek következtében elmúlnak, megszűnnek azok a nem kívánatos fizikai közérzeti tapasztalatok, nem ideális állapotok, amelyek a nem rendeltetésszerű használat miatt alakultak ki. Normalizálódik az alvás, visszaáll a fittség, enerikussg, leolvad a túlsúly és így tovább. S a test szépen fokozatosan eléri az ideális állapotát, amely azután fenn is tartató.

Ez a program nem fogyókúra, nem orvosi/egészségügyi szolgáltatás és nem termékértékesítés.

A Testszerviz egy élhető, élvezhető életmód program, amely abban segít az embereknek természetes módon, hogy (újra) elérjék az ideális fizikai állapotukat és képesek legyenek azt fenntartani életük végéig. Élj vele, szeretettel és örömmel segítek Neked ebben!

Jelentkezz egy ingyenes kontultációs beszélgetésre itt!

Recent Posts