A díjmentes konzultáció egy kötelezettség-mentes, kötetlen beszélgetés, ami arra szolgál, hogy kiderüljön, Te miben szeretnél javítani, változtatni a fizikai állapotod vonatkozásában, s hogy a Testszerviz hogyan tud Neked segíteni ebben.

Először is, történhet a jelentkezés:
a, e-mailben (anna.abraham.bergmann@testszerviz.hu),
b, telefonon (0670 385 0199),
c, Facebook-üzenetben
d, személyesen, ha éppen összefutunk,
e, az „Életminőség-teszt” kitöltésével (ez azért nagyon jó módja a jelentkezésnek, mert a tesztkérdésekre adott válaszaid alapján már felkészülten tudlak fogadni a konzultáción). 🙂

Egyeztetjük az időpontot és a helyszínt.

Ha e-mailben, vagy a teszt kitöltésével jelentkezel, legkésőbb a következő munkanapon felhívlak, hogy egyeztessünk egy időpontot az ingyenes konzultációra. Helyileg ez a beszélgetés történhet Budapesten, Pomázon, illetve Skype-on (ha földrajzilag messze vagyunk egymástól).

Az díjmentes konzultáción Rólad beszélgetünk.
A fizikai állapotodról és a céljaidról, amiket a közérzeteddel kapcsolatban el szeretnél érni. Azokról, amikkel nem vagy elégedett a tested vonatkozásában, amikben hiányérzeted van, amikben változásra van szükséged, amikben javulást akarsz elérni.

A beszélgetés során a Te céljaidat szem előtt tartva elmondom, hogyan tudok Neked segíteni személyre szabottan a Testszerviz Programmal. Minden kérdésedre válaszolok, ami a programot illeti.

Hogyan zárul a beszélgetés?
Az ingyenes konzultáció semmilyen kötelezettséget nem jelent számodra.
Eldöntöd, élsz-e a Testszerviz által nyújtott segítséggel, mint a közérzeted és az életminőséged javítására szolgáló megoldás lehetőségével.

Ha igent mondasz a Testszerviz Programra, egyeztetjük a további technikai tudnivalókat és azt, hogy mikor kezded a programot.
Ha úgy döntenél, hogy nem tudsz/nem akarsz élni ezzel a lehetőséggel, akkor sincs gond: ez esetben szépen, barátságosan elbúcsúzunk egymástól.

Ne félj tehát jelentkezni!
Tedd félre a félelmeidet, fenntartásaidat!
Ha igényed és szükséged van arra, hogy a fizikai közérzeted javításáról beszélgethess egy tanácsadóval, aki figyel Rád, aki személyre szabott megoldási útvonalat tud mutatni Neked és ezen az úton végig is vezet Téged, akkor jelentkezz most a díjmentes konzultációra!
Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Recent Posts