Egy újabb beszámolót szeretnék mutatni Nektek egy kedves középkorú hölgytől, aki a Testszerviz Programmal kapcsolatos gonoldatairól írt.

Judit egy „szelíd” életmódot keresett, amivel szépen, fokozatosan elérheti az ideális testsúlyát, illetve ezzel együtt tudatosan javíthat a fizikai komfort-érzetén.

Fogadjátok szeretettel az ő szavaival, hogyan segített neki ebben a Testszerviz!

„A Testszervizről a FB-n hallottam először. Felkeltette érdeklődésemet, mert nem csodaszerekről szólt a hirdetés, hanem inkább úgy tűnt, hogy megfelelő életmóddal, türelemmel hosszútávon egészséges életmódot folytathatunk, ezáltal elérve a fogyást.

Ábrahámné Bergmann Annával így kerültem kapcsolatba, elkezdtük a közös munkát.

Számomra fontos volt, hogy ne egy üzletkötőt lássak magam előtt, hanem hiteles információkat kapjak. Anna első perctől bizalmat sugárzott és olyan érzést keltett bennem, aki szakmai tapasztalatait osztja meg, tanácsokat ad, de rám bízza, hogy milyen módon valósítom meg elképzeléseimet.

Tetszett, hogy nem erőltetett rám semmit, akkor sem, amikor nem tudtam teljes mértékben követni a tanácsait.

Sok mindenről beszélgettünk, több – az emberi szervezettel kapcsolatos – témáról is volt szó, ami ráébresztett összefüggésekre az étkezésünk és szervezetünk (pld. lelki állapotunk, stressz, stb.) között.

Sok hasznos receptet is megosztott velem, amiket ki is próbáltam ill. nagyon sokat segített a receptkönyv, melyekből több fajtát ki is próbáltam.

Köszönöm, hogy a FB csoportba is bekerülhettem, hiszen innen továbbra is tudok “táplálkozni”, s ha újra tanácsra, segítségre lesz szükségem, mindenképpen felkeresem majd.

Segítségét, őszinteségét ezúton szeretném megköszönni!”

/Urbán Judit, 2017.11.06./

A segítség személyre szabottan Számodra is itt van, karnyújtásnyira. 🙂


Örömmel segítek Neked is a céljaid elérésében. Judit nulladik lépése is az volt, hogy jelentkezett egy díjmentes konzultációra, ami alapján el tudta dönteni: ez az, amit keresett.

Jelentkezz Te is MOST egy díjmentes konzultációra: várlak szeretettel!

Recent Posts