2017. decemberében, karácsony előtt egy héttel keresett meg egy kedves házaspár: a Testszerviz program iránt érdeklődtek. Külön-külön beszélgettem velük, aszerint, hogy mi érdekli, mi motiválja őket a programmal kapcsolatban. Egy nap fontolgatás után úgy döntöttek, mindketten belevágnak a 3 hónapos Testszerviz Programba.

Csabával és Lisával több szempontból is különleges volt az együttműködésünk.

Először is azért, mert ...

házaspárként ugyan, de mindkettejükkel külön-külön foglalkoztam.

Rengeteg tanulsággal szolgált számomra a sok különbözőség, ami a személyre szabottságot befolyásolta.

Másodszor azért, mert ...

mindkettejüknél alapvető adottság volt, hogy a tudatosság, a helyes táplálkozás már egy jól kialakított, évek óta rutinosan működő tényezője az életmódjuknak. Rendkívül sokrétű volt a tájékozottságuk, ezzel együtt azonban óriási nyitottság és tudásvágy jellemezte őket a legjobb értelemben, hogy a testükkel kapcsolatos ismereteket még tudatosabb szokásokban realizálják.

Egyszóval mindketten haladó szintről indultak a programban.

Ezt azt is jelentette egyúttal, hogy számomra is egy új és izgalmas kihívásnak ígérkezett a velük való együttműködés.

Mivel a Testszerviz egyik alappillére az ismeretátadás, Lisa és Csaba programjában a tudásanyagok mélyebb átadása, közös átgondolása, rendszerezése, finomságok kiemelése kapott jelentősebb hangsúlyt.

Minden ember külön élmény számomra: Lisa és Csaba tekintetében is így van ez, fantasztikusak mindketten, nagyon büszke vagyok rájuk és hálás vagyok a bizalmukért!

Lisa így ír az együtt töltött 3 hónapról:

„Már az Annával való találkozásom előtt is érdekelt hogyan működik a testünk. Sok információm volt már arról, hogy milyen folyamatok zajlanak bennünk és próbáltam is ezek szerint élni, táplálkozni, mozogni stb. 

Értem is el eredményeket, de mégis sokszor fordult elő olyan jelenség, amire nem tudtam a magyarázatot…  Na, ezekre a “fekete foltokra” kaptam válaszokat Annától, amiért roppant hálás vagyok!!

Nagyon érthető és logikus rendszerbe foglalva vettük végig az élettani folyamatokat, mire van szüksége testünknek az optimális működéshez és mire nincs! Kaptam egy jól működő rendszert, amit ezek után egyedül is tudok használni  – nagyon köszönöm!!

Sárosiné Lisa
2018.03.29.

Csabától pedig a következő beszámolót kaptam.

„Kedves Anna!

Nagyon nagy kíváncsisággal csaptunk bele ebbe a programba feleségemmel, mert bár régóta foglalkozunk a számunkra egészséges életmóddal, mindíg kiváncsisággal tölt el, ha pl olyat hallok, hogy: hogyan lehet a céklától nem pirosat pisilni, és ehhez hasonlók.

Engem konkrétan ez nagyon érdekelt, hát belevágtunk.

Nagy szerencsénkre viszonylag hozzánk közeli helyen (Szentendre-Pomáz) találtunk meg Téged.

Azt el kell azért mondani, hogy nem lehetett Neked könnyű velem, mert én alapból már így táplálkoztam, amikről beszéltünk, lévén 2 évig nyers vegán  étrenden éltem. Elég sok mindent tudtam már, amikre oda kell figyelni, de Te eléggé figyelmes voltál abban, hogy a hiányosságaimat megtaláld, és azokban erősíts.

Nagyon jó volt nekem, hogy ennyire rendszerezetten tudtad átadni azokat az ismereteket, amik engem konkrétan érdekeltek. Például a beleink működése, – mármint pl. mi jön mi után az emésztés során, – amit  persze igen részletesen és nagyon jól részletezve és olyan képekben tudtál átadni, hogy nagyon is érthető lett sok, korábban nem tiszta dolog. A kéréseimre mindig úgy kaptam választ, hogy azt éreztem, hogy nagyon felkészült vagy. Nagy alapossággal magyaráztál el mindent. Olyan jó volt az, hogy csak sóhajtottam, hogy ez, vagy az érdekelne, és legközelebb már arról beszéltél. Nagyon tetszett az is, hogy nem úgy zajlottak az előadásaid, hogy én nem csak hallgató lehettem, hanem beszélgetések lettek belőle, és az én tapasztalataim is meghallgatásra találtattak.

Mindenképp megerősítelek abban Benneteket, mint Testszerviz csapatot, hogy  jó úton jártok és nagyon sok ember felé eljuttatjátok azokat információkat, amiket a helyes mederbe terelik a tévelygő embereket.

Teszitek mindezt úgy, hogy egyénre szabva olyan személyes figyelmet adtok nekünk, amit ha ki tudunk használni, szinte játszi könnyedséggal válthatunk életmódot, szebadulva meg a sok “feleslegtől”.

Nagyon köszönöm a sok eltöltött órát és kitartást kívánok nektek a küldetésetekhez.”

Sárosi Csaba
2018.04.28.

Kíváncsi vagy, Neked miben segíthetne a Testszerviz?

Várlak egy díjmentes konzultációra, jelentkezz itt!

Recent Posts