Van úgy, hogy az életmód-váltásnak, a Testszerviz Programnak nem a fogyás a kitűzött célja, hanem épp ellenkezőleg: a gyarapodás, az erősödés, „profánabb” kifejezéssel élve a hízás.
A 2017-es év utolsó siker-beszámolója erre mutat remek példát.

Rózsa egy betegség következtében jelentős mértékben veszített a testsúlyából, mintegy 10 kg-t fogyott. Más lehet, hogy örült volna az így elért testsúlynak, számára azonban ez az állapot, beleértve a fizikai közérzeti tényezőket is, már az ideális állapot alsó határa alá kúszott.
Rózsa érezte, nem arra van szüksége, hogy valahogyan, bármi módon meghízzon, annak ellenére, hogy a testtömegét növelni szándékozta. Felismerte, hogy ezt úgy érdemes elérnie, hogy a szervezetét először rendbehozza, megerősíti és felkészíti arra, hogy mindez az egészséges fizikai erőnlét mellett néhány plusz kilóban is realizálódjon. Tudta, nem fölösleges zsírpárnákra van szüksége, amivel a mérlegen több kilót nyom, hanem egészséges életmódra, amely hozzásegítheti őt a számára ideális fizikai állapothoz.

A megoldást a Testszervizben látta meg, így indult a mi közös utunk, együttműködésünk.
Rózsa fantasztikus ügyességgel, kitartással látott hozzá, hogy a szokásain, táplálkozásán, az életmódja különböző területein változtasson, úgy, hogy az a szervezetét az egészség, a helyreállás irányában támogassa, segítse.

A javulás, a fokozatos sikerek eredmények persze nem maradtak el. Nagyon büszke vagyok Rózsára, aki az alábbiakban osztja meg Veled saját szavaival az életmódváltásának történetét, sikereit.
Fogadd szeretettel!

“Annát már korábbról ismertem és tudtam, hogy Testszervizzel foglalkozik.

Régóta foglalkoztat, hogy életmódot váltok.

Sok cikket, tanácsot, weboldalakat olvasgattam ezzel kapcsolatban. De igazából én nem fogyni szerettem volna, hanem hízni és egészségesen.
Ezért kerestem meg Annát, hogy tud-e nekem ebben segíteni.

A rekeszizomsérv miatt gasztrocópiára járok rendszeresen, és az orvosom azt mondta, mindent ehetek, én mégis úgy éreztem, hogy életmódot kell, hogy váltsak.

Már a program felénél éreztem a változást.

Jobb lett az alvásom, energia szintem is nagyon sokat javult. Nem érzem magam fáradtnak, jobban tudok koncentrálni a feladataimra.

Mit is adott nekem a Testszerviz?

A konzultációk során (amelynek minden percét élveztem) megtanultam, hogy ha valami hiányt jelez a szervezetem, hogyan kezeljem, milyen tápanyagokból kell többet fogyasztanom.

Megtanultam e szerint összeállítani az étrendem.

Bár még nem értem el a célom, de tudom, hogy a programot folytatva el fogom tudni érni a kívánt súlyom, és az egészségem egyre jobb lesz.

Tudom azt, hogy ha bármikor elakadok, számíthatok Anna segítségére és támogatására.

Én nagyon örülök, hogy elkezdtem ezt a programot.
Szívből örülök, hogy közelebbről is meg tudtuk így egymást ismerni.

Most így utólag bevallottam neki is, hogy voltak fennartásaim a programmal kapcsolatban, de nem bántam meg, hogy belevágtam.

Én mindenkinek ajánlom Annát, mert egyszerű, és mégis nagyszerű, melegszívű, aki valóban személyre szabottan segít neked az életmód váltásban!

Köszönöm! ☺”

Kripnerné Felföldi Rózsa
2017.12.14.

 

Minden egyes ember, aki hozzám fordul és akinél ily módon közreműködhetek a fizikai állapotának, egyúttal az életminőségének javításában, óriási öröm számomra.

Lehet, hogy Neked más céljaid vannak, más a problémád, más a változás, amit el akarsz érni. Egy dolgot tarts szem előtt:

HA ELINDULSZ A VÁLTOZTATÁS ÚTJÁN, LESZ VÁLTOZÁS!
Ragadd meg Te is a lehetőséget: Neked is tudok segíteni!
Szeretettel várlak, ha eldöntötted, hogy el akarsz indulni a Neked megfelelő, személyre szabott helyes életmód útján!

Recent Posts