Néhány hete ismét kaptam egy örömkönnyeket fakasztó beszámolót egy nagyon kedves, nyugdíjas ügyfelemtől.

Az ő története azzal a különlegesebb körülménnyel kezdődött, hogy a 3 hónapos Testszerviz Programot fiától és menyétől kapta születésnapjára ajándékba.
Csodálatosan nyitott, kedves hölgyet ismerhettem meg B. M. személyében, aki nagyszerű fiatalossággal, lendülettel és mintaszerű ügyességgel sajátította el a helyes ismereteket étrendre, életmódra vonatkozóan egyaránt. Természetesen a sikerek, eredmények sem maradtak el. 🙂

Olvassátok szeretettel a történetét, az ő tollából!

„Egy ajándékba kapott TESTSZERVIZ utalvánnyal indult az én történetem. Augusztus végén kezdtem el a programot. Úgy vágtam bele, hogy mindenképpen végigcsinálom, pedig már nem a húszévesek táborát erősítem. Nagyon örülök, hogy a véletlen Annával hozott össze. A heti konzultációk alatt nagyon sokat tanultam arról, hogy mi a jó és mi a rossz étel a szervezetem számára. Minden héten bővültek az ismereteim, Anna segített, terelgetett ezen az úton. Nagyon szerettem hallgatni, hogy milyen felkészülten és összeszedetten magyarázta el a szervezet működését és az összefüggéseket, akár fehérjékről, keményítőkről vagy vitaminokról volt szó.

Segítségével, tanácsaival elértem, hogy ma már én is tudatosan választok az élelmiszerek, a kozmetikumok, tisztítószerek között. Amikor nehézségeim voltak, azonnal javaslatot tett egy vagy több lehetséges megoldásra.

Milyen sikereket értem el a három hónap alatt?

  • A súlyom pár kilóval kevesebb lett.
  • Végigalszom az éjszakákat, reggel könnyen és kipihenten ébredek.
  • Már nem zavar, ha hosszú a pénztárnál a sor, vagy a csúcsforgalomban csak araszolva lehet haladni.
  • Azóta nem fájt a fejem (korábban gyakori volt).
  • Nem hullik a hajam, nem száraz a bőröm.
  • Jól érzem magam a bőrömben, több energiám van.
  • Hetente több alkalommal a mozgást is beiktattam.

A három hónap ugyan letelt, de ezzel még nincs vége. FOLYTATOM!!!
Köszönet Annának a sok segítségért!”

B. M.
2016. 11. 17.

margit-ajandekaAz elért eredmény és az odáig vezető út önmagában is nagy érték.
Leküzdeni a nehézségeket, a saját gyengeségeinket, megváltoztatni a helytelenül kialakult szokásokat, ráadásul mindezt különféle hátráltató körülmények ellenére: nagyon értékes, elismerésre méltó folyamat.

Ami ugyanakkor még értékesebbé teszi, az a fenntarthatóság.
A 3 hónapos Testszerviz Program nem csupán bizonyos eredményekig juttat el, hanem egy könnyen élhető, helyes életmódot segít kialakítani. Ez pedig egyre jobb életminőséget eredményez, életkortól és nemtől függetlenül.

Téged is szeretettel várlak, hogy segíthessek!
Jelentkezz egy díjmentes konzultációra most!

Recent Posts