Az √©v egyik legszebb, legkedvesebb √ľnnepe a kar√°csony. Hamarosan ism√©t el√©rkezik. Visszat√©rŇĎ kih√≠v√°s, ugyanakkor √∂r√∂mteli feladat eld√∂nteni, kital√°lni, milyen aj√°nd√©kokkal kedveskedj√ľnk szeretteinknek.

Arra az esetre ajánlok most Neked egy remek ajándék-ötletet, ha
?igazán értékálló,
?személyre szabott,
?egyedi (értsd: nem sokan kapnak ilyen ajándékot),
?k√ľl√∂nleges √©s
?értékes dologgal szeretnél valakit meglepni.
Olyasvalamivel, ami után mindig örömmel és hálával gondol majd Rád az ajándékozott.

Ajándékozz Testszerviz Programra szóló Ajándékutalványt karácsonyra!

Miért jó ez ajándéknak?

A 3 h√≥napos Testszerviz Program nem csak r√∂vid, hanem hossz√ļ t√°von is rengeteg elŇĎnyt, hasznot, egyre jobb fizikai k√∂z√©rzetet √©s t√©nyleges √©letminŇĎs√©g-javul√°st jelenthet sz√°munkra!

A komplex √©letm√≥d-program r√©sze a helyesen kialak√≠tott √©trend, a nyugodt, regener√°l√≥ alv√°s, a term√©szetes stresszkezel√©s √©s persze a mozg√°ssal kapcsolatos tan√°csad√°s is. Mindezek mellett egyed√ľl√°ll√≥ √©rt√©ke a programnak a meg√©rt√©st seg√≠tŇĎ ismeret√°tad√°s √©s a folyamatos konzult√°nsi t√°mogat√°s!

Milyen eredmények várhatóak ezzel a programmal?

Csak n√©h√°ny a leg√°ltal√°nosabbak k√∂z√ľl, a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl:

Рenergikusság, koncentráltság, hatékonyság

– pihentetŇĎ, regener√°l√≥ alv√°s

– kitŇĪnŇĎ stresszkezelŇĎ k√©pess√©g,

– ide√°lis, t√ļls√ļlymentes, csinos test

– kiegyens√ļlyozott, j√≥ k√∂z√©rzet.

Kinek ajánlom: kié legyen ez az értékes ajándékutalvány?

1,

Egy √°ltalad szeretett √©s megbecs√ľlt szem√©ly,
akit igaz√°n k√ľl√∂nleges, tart√≥s √©rt√©kŇĪ aj√°nd√©kkal k√©sz√ľlsz meglepni. Aki sz√°m√°ra az √©letm√≥d-program olyan pozit√≠v v√°lzot√°sokat eredm√©nyezhet, hogy az idei kar√°csony t√©nyleg eml√©kezetes¬†
lesz.
Minden esetben egyedi aj√°nd√©kutalv√°nyt k√©sz√≠tek, alkalomhoz illŇĎen √©s az aj√°nd√©kozott szem√©ly√©re szabottan.

2,

Lehetsz az ajándékozott Te magad!
Talán már régóta vágyakozol arra, hogy beiratkozz a Testszerviz Programra, de még nem tudtad realizálni ennek a feltételeit. Kérd magadnak ezt a családodtól, rokonaidtól, akár a barátaidtól!
Sokszor √ļgysem tudj√°k, milyen aj√°nd√©knak √∂r√ľln√©l: h√°t ezzel m√©g seg√≠thetsz is nekik, hogy ne kelljen t√∂prengni√ľk. ūüôā

? Plusz egy bónusz!

Az aj√°nd√©koz√≥ sem marad aj√°nd√©k n√©lk√ľl!
Ha Te vagy az aj√°nd√©koz√≥, akkor √©n adok aj√°nd√©kot Neked: legal√°bb 3 f√©le aj√°nd√©k k√∂z√ľl v√°laszthatod ki a Hozz√°d illŇĎt. ūüôā De ez legyen meglepet√©s!

 

Nincs m√°s teendŇĎd, mint meg√≠rni e-mailben, ha √©rdekel ez az aj√°nd√©k-lehetŇĎs√©g! √ćrd meg az emailben az el√©rhetŇĎs√©gedet is, hogy felvehessem Veled a kapcsolatot minden tov√°bbi r√©szlet egyeztet√©se √©rdek√©ben! V√°rom szeretettel a jelentkez√©sedet!

 

Recent Posts