Már csak alig több, mint egy hét és itt a várva-várt karácsony. Örömmel készítgetjük szeretteinknek, barátainknak azokat a kézzel fogható vagy csak eszmei értékű ajándékokat, amikkel kifejezhetjük feléjük szeretetünket, azt, hogy figyelmet fordítunk rájuk, mert fontosak nekünk.

Nem ritka, ugyanakkor, hogy az ajándékok megválasztása nehézséget okoz, különféle okok miatt.
A most következő lehetőséggel a Te dolgodat szeretném megkönnyíteni, ha még nem találtad meg valaki számára az igazán egyedi, hasznos és tartós értékű ajándékot. És megsúgom, hogy ez a személy akár Te magad is lehetsz! 🙂

AJÁNDÉKOZZ KARÁCSONYRA Testszerviz Programot!

Miért jó ez ajándéknak?
A 3 hónapos Testszerviz Program nem csak rövid, hanem hosszú távon is rengeteg előnyt, hasznot, egyre jobb fizikai közérzetet és tényleges életminőség-javulást jelenthet számunkra! A program része a helyesen kialakított étrend, a nyugodt, regeneráló alvás, a természetes stresszkezelés és persze a mozgással kapcsolatos tanácsadás is.

Milyen eredmények várhatóak ezzel a programmal?
Csak néhány a sok közül:
– energikusság, hatékonyság
– pihentető alvás
– kitűnő stresszkezelő képesség
– ideális, túlsúlymentes, csinos test
– kiegyensúlyozott, jó közérzet.

Kinek ajánlom: ki legyen a boldog tulajdonosa egy ilyen értékes utalványnak?
1,
karacsony2Egy általad szeretett és megbecsült személy, akit igazán különleges, tartós értékű ajándékkal készülsz meglepni. Aki számára az életmód-program olyan pozitív válzotásokat eredményezhet, hogy az idei karácsony tényleg emlékezetes
lesz.
karacsonyiMinden esetben egyedi ajándékutalványt készítek, alkalomhoz és az ajándékozott személyhez illően.

2,
Lehetsz az ajándékozott Te magad!
Talán már régóta vágyakozol arra, hogy beiratkozz a Testszerviz Programra, de még nem tudtad realizálni ennek a feltételeit. Kérd magadnak ezt a családodtól, rokonaidtól, akár a barátaidtól!
Sokszor úgysem tudják, milyen ajándéknak örülnél: hát ezzel még segíthetsz is nekik, hogy ne kelljen töprengniük. 🙂

dscn8188Most ráadásul plusz ajándék is jár a 3 hónapos program mellé: 2016. december 31-ig egy Élet írta Szakácskönyvet adok minden új ügyfelemnek, aki beiratkozik (akár Ajándékutalvánnyal).
Keress bátran a tovább részletekért, szeretettel várom a jelentkezésedet!

Recent Posts