Amikor befejeződik egy három hónapos Testszerviz-program, az ügyfeleimmel közösen visszatekintünk az utolsó konzultáción, honnan indultunk, mi minden történt ez idő alatt, mit értünk el és mit tapasztaltunk várakozásunk felett az új életmód kapcsán.

Egy kedves ügyfelemmel, Timivel tegnap érkeztünk el az utolsó konzultációnkhoz.
Rengeteg öröm, csupa pozitívum és siker kísérte az együttműködésünket, ami után Timit biztonsággal engedtem el, hogy innentől már önállóan, rutinosan folytassa továbbhaladását az új életmód, a tudatos táplálkozás és szokások útján.

Szeretettel oszom meg a sikerbeszámolóját, amit ez alkalomból írt.

„2018. 05. 31-én volt az utolsó konzultációm az Annával és az elmúlt 3 hónap eseményiről szeretnék beszámolni, mert ez az időszak minden várakozásomat felülmúlta. Végre sok-sok  próbálkozás után sikerült életmóddá alakítani a helyes és tudatos táplálkozást. Ebben a segítségemre Anna volt, aki mindenre felkészített a tudásának az átadásával, bátorításával, türelmével, és mindig kedves mosolyával támogatott. Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen segítőm lehetett,  mert  számomra Anna  szakmai tudása is kiemelkedő volt. Hétről-hétre mindig érdekesebb témát osztott meg velem.

Amiért elsősorban kerestem valamit, az azért volt, mert szerettem volna változtatni az étkezési szokásaimon, hogy tudatosabban kezdjem el táplálni a testem és adjak meg minden fontos tápanyagot a szervezetem számára és ezzel is példát mutatva a gyermekeimnek. Mert bízom abban, hogy ők is, ha majd elérik azt a kort, tudatosabban akarnak majd étkezni és akkor én ott leszek mellettük, mint segítő és példa.

Célom, hogy már az utánam jövő generáció számára ez az életforma váljon természetessé. Az ehhez szükséges támogatást ebben a programban találtam meg és Anna személyében.

Mindezek mellett, amit még kaptam ettől az időszaktól, hogy sikeresen megszabadultam már 10 kg feleslegtől, ami évek óta csökkentette az önbizalmam. Nagyon sok mást is kipróbáltam, de hiába, mert minden kudarccal fejeződött be. 

Ettől lett más számomra ez a program, mert mindent megkaptam, amire csak szükségem volt és lesz, hogy könnyedén tudjam tovább folytatni és haladni ezen az úton.

Nagyon sok pozitív változás állt be az életembe:

  • Magabiztosabb lettem és újra szépnek érez magam és már a vásárlás sem tartozik a legszörnyűbb időtöltésemhez, mert találok méretet magamra.
  • Több energiám van a gyerekeimmel játszani, futkározni.
  • Kiegyensúlyozottabb vagyok és boldogabb.
  • Megszűnt a nyomasztó bűntudat az étkezések után, hogy mit, mennyit és mikor ettem. 
  • És még a férjem is csatlakozott hozzám, ami külön örömet jelent a számomra.

Nem utolsó sorban talán a legfontosabb változás az, hogy azokon a „bizonyos napokon” is önfeledten és fájdalom nélkül élhetem a napjaimat, amit előtte nem mondhatok el, mert a házba zárkóztam és ott vészeltem át kedvtelenül.

Az Annával közös beszélgetéseink alatt igazán fontosnak éreztem magam, mert ez az egész dolog rólam szólt és az én életemet változtatta meg és remélem, a gyerekeim előtt is, mint „hős” anya szerepelek.

Egy rendkívüli személyt ismerhettem meg Annában, aki mindig figyelmesen hallgatott végig és ellátott minden jó tanáccsal. Hálás vagyok ezért, hogy rátalálhattam és segített változni és változtatni.

Én csak bátorítani tudok mindenkit, aki esetleg még hezitál, hogy merjen-e beleugrani.
Üdvözletemet küldöm mindenkinek!

Egy boldog feleség és anyuka (B. Timi)”

2018.05.31.

Ha Téged is inspirált Timi története, esteleg Neked is hasonló problémáid vannak, amelyre megoldást keresel, vagy hasonló céljaid, motivációid vannak, akkor ne várj tovább: gyere el egy díjmentes konzultációra és megbeszéljük, Neked hogyan tudok segíteni!

Itt tudsz jelentkezni!

Recent Posts