Hogy mennyi és mennyi pozitív hatást és változást hoz az élet számos területén, amikor a fizikai állapotunkon javítunk egy helyes életmóddal, azt Mariann története remekül bemutatja.

És azt is, hogy ha nem keressük a kifogásokat, hanem céltudatosan, kitartóan elkezdünk haladni egy reális cél felé, elkezdünk valóban tenni magunkért, annak elkerülhetetlenül a siker, az eredményesség, az életminőségünk javulása lesz a következménye. Akkor is, ha épp nem vagyunk a legkönnyebb élethelyzetben.
Mariann és a sikerei kiváló példái mindennek. Olvassátok szeretettel a beszámolóját a 3 hónapos Testszerviz programjáról!

 

“Február végén, március elején kezdtem bele a testszervíz programba. Bár Annát már régebb óta ismertem és többször is olvastam a posztjait, csak ekkorra érett meg bennem az az elhatározás, hogy én is belevágok és adok egy esélyt a testszervíznek, hátha nálam is működik. Túl voltam már számos próbálkozáson, fogyókúrák, csodaszerek, diéta, de igazán jelentős és tartós eredményt nem tudtam felmutatni. Ingázott a súlyom és a 2 kisfiam születése után egészen 86 kg-ig kúszott fel a mérleg, na itt éreztem azt, hogy valamit lépni kell. A vérnyomásom ingadozott, ha felmentem a 3.emeletre már csak lihegtem, a térdem se bírta és a vércukrom is kezdett emelkedni. Mivel egyedül nevelem a kisfiaimat különösen fontosnak tartom, hogy vigyázzak az egészségemre, hiszen fel kell nevelnem őket és ezt csak egy egészségtudatos életmóddal tehetem meg. Meg volt tehát a nagy elhatározás és felhívtam Annát, hogy kész vagyok, vágjunk bele.

Hogy miért éppen őt és a testszervíz programot választottam?

Papp Mariann3Nagyon egyszerű. Annával egy jó hangulatú csapatépítő tréningen találkoztunk először, ahová családja is elkísérte őt. A kedves személyisége, a másokra való odafigyelése, az őszinte érdeklődő, barátságos természete már ott magával ragadott. Amilyen türelemmel és szeretettel beszélt a gyermekeivel és a férjével nekem nagyon tetszett.  Szóval ezen a rendezvényen ismerkedtünk meg, de ekkor még nem tudtam, hogy ez a barátság meg fogja változtatni az életemet. Hiszem és érzem, hogy akkor ez nem véletlen volt. Sokáig csak a facebookon nézegettem a posztjait, a szebbnél szebb ételeket és italokat amiket felrakott, az eredményeket és egyszer csak belémcsapott a felismerés, hogy itt van a megoldás karnyújtásnyira. Megbeszéltünk egy konzultációt és belevágtunk a közös munkába.

Minden percét élveztem a konzultációknak, a tanulásnak, az újfajta ételek megismerésének, a főzőcskézésnek, kísérletezéseknek, aztán szép lassan jöttek a sikerek, az első kilók, centik és egyre jobban láttam, hogy ez működik…..kaptam a visszajelzéseket és az önbizalmam folyamatosan erősödött, végre újra nőnek éreztem magam és egyre szívesebben öltözködtem nőiesebb ruhadarabokba.

Nagyon könnyen megszoktam a változást, egyedül a kenyér hiányzott kicsit, de Anna erre is többféle megoldást kínált, így szép lassan észre se vettem, hogy nem eszem kenyeret, tésztát, cukrot… Mivel nagyon édesszájú vagyok nagyon sok receptet kipróbáltam a honlapról és kísérletezgettem saját sütiket is. Rájöttem, hogy minden pótolható egészséges alapanyagokkal és hogy ezek sokkal finomabbak, mint a korábban megszokott ízek.

Papp Mariann1Hálás vagyok Annának, hogy megmutatta nekem az utat és adott egy lehetőséget a kezembe, hogy egészségesebben éljek és így neveljem a gyermekeimet is. Nem mondom, hogy mindig mindent be tudok tartani és sohasem térek le a helyes útról, de hamar visszatalálok, mert tudom és ismerem a módszert.

A program végére fantasztikus eredményt értem el 86 kg-ról 79-re sikerült lefogynom, centikben pedig még nagyobb a változás a korábbi csípőbőségem 115 cm volt, ma 106 cm, a derékbőségem 112 volt most 105 cm a mellbőségem 107 cm volt, most 105cm, a combomról és a karomról is kb 2-2 cm ment le. Szerintem ezek az eredmények magukért beszélnek.

A program működik, ha te működteted.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megbeszélsz egy időpontot Annával és betartod amit mond. Semmi nehézség nincs benne. Én csak ajánlani tudom.  Köszönöm Anna! A képek magukért beszélnek. :)”
/Papp Mariann, 2017.07.21./

Papp Mariann2

A Testszerviz Program Neked is működhet, ha működteted.
Csak rajtad múlik, mikor vágsz bele, mikor döntöd el, hogy egy új, minőségibb életet akarsz és ezért tenni is hajlandó vagy. Ha rám hallgatsz: ne halogasd a döntésedet! Indulj el mielőbb és élvezd, hogy a tested a barátoddá, a partnereddé válik és mindenben elősegíti, hogy jobban érezd magadat és jobban boldogulj!

Én készen állok és várlak, hogy Neked is segíthessek: örömmel és szeretettel!
Jelentkezz egy díjmentes konzultációra MOST!

Recent Posts