Újabb sikerek egy nagyszerű fiatal hölgytől, aki nemrég zárta a 3 hónapos Testszerviz Programot. Fogadjátok szeretettel, az ő szavaival!

„Az esetem egészségügyi problémákkal kezdődött. Komoly károkat okozott a manapság egyre több hölgyet érintő ösztrogéndominancia, amely miatt állandó alhasi fájdalmakkal küszködtem, bél érintettségű endometriózissal.

Annát már régóta ismertem, családi barátként, és a Facebookon látva megosztásait, felkeltette az érdeklődésem.

Mivel az orvosok javasoltak étrendbeli változtatásokat, de sosem mondták el ezalatt mit kell érteni, ezért úgy gondoltam nincs veszítenivalóm, megkeresem Annát a programmal kapcsolatosan. Egy alkalommal ez a beszélgetés elém sietett, meg is határoztuk 2017 januárját kezdési időpontnak.

Komoly aggodalmaim voltak amiatt is, hogy korábban egy ételfertőzés miatt kórházba kerültem (ekkor 3 hónap alatt 10 kilót fogytam, egyik bélprobléma után a másik gyomorproblémàval küszködtem), felborult az egyensúly és nehéz volt utána megfelelő egészségügyi állapotba kerülni, s ezekkel a kialakult étkezési szokásokkal meglehetősen el kellett rugaszkodnom a megszokott biztonsági zónától a program kezdetekor. Ebben nagyon sokat segített Anna, hogy átlépjem a korlátaim, meg merjem lépni, hogy elhagyjam azokat az ételeket (törtkrumpli, rizs, korpás kenyér, …), amelyek a korábbi időszak alapélelmiszerei voltak a diétában, amelyekkel sikerült visszaszoknom a rendszeres, mennyiségi étkezésre. Hétről-hétre segített engem, támogatott. Szavai nagyon bátorítóak voltak, újabb célokat kaptam, később aztán a fogyás is motiválni kezdett.

Nagyon sok új információ birtokosa lettem, olyan összefüggéseké, amelyek megmagyarázták számomra a múlt eseményeit, és képet kaptam a jövőről, mit tehet meg az ember a saját testéért, egészségéért. Megláttam a stressz milyen nagy ellenség, és a kapcsolatrendszereimet is átvizsgáltam, át is alakítottam.

Azóta másokat is bátorítok, támogatok az általam megszerzett információkkal.

5,5 kilóval lettem könnyebb, pár hét után elmaradtak az alhasi fájdalmak, energikusabb, céltudatosabb, kiegyensúlyozottabb lettem, erősödött az akaraterőm, és még sorolhatnám.

Tisztában vagyok vele, hogy ez csak az út kezdete.

Anna személyében barátra leltem.

Ezúton szeretném megköszönni a segítséget, további sikereket kívánok a munkádban!:-)”
/F. A., 2017.április 19./

Ha úgy gondolod, Neked is számít az életminőséged és szeretnél végre a fizikai állapotod javításában egy egészséges, természetes módszerrel valódi eredményeket elérni, akkor jelentkezz bátran!

Ha abba akarod hagyni a próbálkozást és végre megéreznéd a siker ízét, hogy amit csinálsz, az működik és eredményes, akkor ne halogasd a döntést!

Segítek, hogyan, jelentkezz itt!

/A fotó illusztráció. Kép forrása: freepik_pont_com/

Recent Posts