Egy szívmelengető beszámoló az életmódváltás útjáról, ezúttal Ágitól, akire nagyon büszke vagyok! 🙂
Olvassátok szeretettel!

„A Testszerviz programmal nem csak egy új életszemléletet kaptam, hanem nagyon sok mindent tanultam a szervezetemről, a testemről , magamról, arról, hogy mi is az, ami igazán jó Nekem.

Az eredmény, amit elértem nem csak az én eredményem, hanem a kettőnké együtt. Ha Te nem vagy, akkor én ezt nem csinálom végig, akkor ma nem tartok itt. Rengeteget köszönhetek Neked, és a programnak. Ma teljesen más életet élek, mint bő három hónappal ezelőtt. Korábban rendszertelenül ettem, milyen keveset aludtam, szinte egyáltalán nem sportoltam és nagyon stresszes életet éltem.

Majd amikor megismerkdetem a programmal, szépen sorban megtanultam, hogy mennyi minden van hatással testemre. Tetszett, hogy szép sorban mentünk végig és tanítottál meg mindent. Mára már berögzült és automatikusan cselekszem.

Imádom, hogy 2 ruhamérettel kisebbet hordok és 10 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.
Nagyobb önbizalmam lett, energikusabb lettem, és bár a stressz továbbra is jelen van az életemben, de mégis könnyebben veszem az akadályokat. Tudatosan táplálkozom, és ez nagymértékben hozzásegített ahhoz, hogy az életem egyéb területein is tudatosabb legyek. Ez pedig rengeteg energiát ad.

Köszönöm a rengeteg receptet, a biztatást, a lélekápolást, mert az is volt rendesen! 🙂 Nagyon jól csinálod Anna, számomra példaértékű. Örülök, hogy ismerhetlek, hiányozni fognak a konzultációk, a beszélgetések, mindig egy új lendületet kaptam a találkozások után. Hálás vagyok mindenért, amit értem tettél, nagyon!”

Ágnes
2016. 11. 14.
/A fotó illusztráció. Forrás: pexels/

pexels-photo-87346Az elért eredmény és az odáig vezető út önmagában is nagy érték.
Leküzdeni a nehézségeket, a saját gyengeségeinket, megváltoztatni a helytelenül kialakult szokásokat, ráadásul mindezt különféle hátráltató körülmények ellenére: nagyon értékes, elismerésre méltó folyamat.

Ami ugyanakkor még értékesebbé teszi, az a fenntarthatóság.
A 3 hónapos Testszerviz Program nem csupán bizonyos eredményekig juttat el, hanem egy könnyen élhető, helyes életmódot segít kialakítani. Ez pedig egyre jobb életminőséget eredményez, életkortól és nemtől függetlenül.

Téged is szeretettel várlak, hogy segíthessek!
Jelentkezz egy díjmentes konzultációra most!

Recent Posts