Amikor megkérdeztem Robit, mi tetszett neki legjobban a Testszerviz Programban, hosszasan elgondolkodott, végül így válaszolt: „Az eredmények.” 🙂

„Mindig is érdeklődéssel olvastam táplálkozásról szóló könyveket. Több alkalommal is nekiálltam, hogy megreformáljam étkezési szokásaim elsősorban a fölös kilók miatt, illetve tartva attól, hogy az életkor előrehaladtával előjönnek azok az egészségügyi változások, melyeket nem szeretnék. De valahogy nem ment a változtatás. Mindig visszajött a régi, megszokott.

Anna megismertetett a Testszerviz által képviselt gondolatokkal, mivel olvasmányaim alátámasztották az Általa elmondottakat, megfogadtam tanácsait. A konzultációk során fokozatosan építettem be életvitelembe a módosításokat, aminek eredményeképpen folyamatosan morzsolódtak le a kilók, összesen 6 kg- tűnt el, és lett egyre frissebb a közérzetem.

Korábban napi 6-7 kávét fogyasztottam, ami napi kettőre csökkent.

Sokkal frissebb és fittebb lettem.

Mivel a program nem az éhezésről szól, a továbbiakban is játszi könnyedséggel fenn tudom tartani a megváltoztatott életvitelt, annak érdekében, hogy a ragyogó közérzet mellet hosszú és egészséges életet éljek.”

Polgár Róbert
2017.06.07.

12 hetes személyre szabott Testszerviz Programmal számodra is lehetséges, hogy csúcsformába lendülj, nem csupán a kinézetedre nézve, hanem a fizikai közérzeted egyéb vonatkozásaiban is.

Minden egyes személyre szabott program egy ingyenes konzultációs beszélgetéssel kezdődik.
Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Recent Posts