Először is nézzük meg, milyen állapot jellemzi a testet, amikor túlsúlyos.

– Nagyobb mennyiségű felhalmozódott zsír,
– rossz anyagcsere,
– felborult hormonháztartás,
– fizikai panaszok, tünetek: fáradékonyság, fájdalmak, akadályoztatás,
– minőségi éhezés.

Mi szükséges ahhoz legfőképpen, hogy a fogyás meginduljon?

TÁPANYAGOK, VALÓDI TÁPANYAGOK!!!

Először, bármennyire furcsán hangzik is, el kell kezdeni TÁPLÁLKOZNI!

Nem minden étel táplálék, nem mindegy, hogy csak eszünk, vagy táplálkozunk. Van különbség!

Amikor az étkezésünkkel nem adunk kellő mennyiségű, fajtájú és minőségű tápanyagot a testünknek, a szervezetünk nem tud mit, vagy nem tud eleget felhasználni ahhoz, hogy az emésztési, hormonális és minden egyéb folyamataink rendben működjenek. Egy idő után kétségbeesett raktározásba kezd, mert veszélyben érzi a működési mechanizmusait. Ez a folyamat más tünetek mellett a fokozatosan növekvő zsírpárnák kialakulásában válik kézzelfoghatóvá, megfigyelhetővé.

Mindaddig, amíg az anyagcserénket nem tesszük rendbe, nem várhatunk változást még akkor sem, ha erőteljes és kitartó edzésbe kezdünk.
A mozgás, testedzés persze fontos és elengedhetetlen része az egészséges életnek, de ha a test még olyan állapotban van, amikor erre képtelen, akkor nem ez a megoldás.

Mi történik?

Amikor elkezdjük a testünknek azt adni, amire szüksége van és mellette nem terheljük olyasmikkel, amik kínozzák és ártanak neki, akkor szép fokozatosan felszabadulnak az energiái, képes lesz arra, hogy újra úgy működjön, ahogy az az egészséges funkcionáláshoz szükséges.

Ez azt is jelenti, hogy a szervezetünk végre el meri elengedni a felhalmozott zsírmennyiséget, amit a rendszertelen, helytelen táplálkozás és életmód során raktározni kényszerült.

Hogy miért mondjuk ezt a fajta fogyást egészségesnek? Mert itt a fogyást azzal érjük el, hogy a szervezetünkkel elkezdünk úgy foglalkozni, hogy az egészségessé váljon. Afelé haladunk, hogy helyreállítsuk a testünk ideális állapotát, úgymond egészséget kreálunk a testünkben, s ennek hatására mintegy mellékhatásként megszabadulunk a fölösleges kilóktól, az egészségtelen életmód következtében létrejött túlsúlytól.

A fogyásnak csak akkor van értelme, ha az az egészséggel párosul, ha azzal egyre jobb fizikai közérzetet érünk el.


Nos, a Testszerviz Program pontosan erre hivatott. Nem tüneteket kezelünk, hanem a probléma valódi okát szüntetjük meg, az elhízás és a túlsúly kiváltó tényezőit iktatjuk ki az egészség helyreállításával. Testszerviz Tanácsadóként ebben tudok a segítségedre lenni!

De nem kell attól tartanod, hogy termékeket sózok majd Rád. Ez a program nem termékeladásról szól!
Tényleges, személyre szabott megoldási útvonal
, amin tanácsadóként végigsegítem mindazokat, akik elhatározták, hogy változtatni akarnak az egészségük helyreállítása érdekében, hogy újra jó közérzettel, panaszmentesen élvezhessék az életet.

A Testszerviz Programnak része a helyes ismereteken alapuló, egészséges étrend, a pihenés fontossága, a stresszkezelés, és mindaz, ami a tudatos és egészséges életmódhoz szükséges.


Ha tehát fogyni akarsz, úgy, hogy közben nem tönkreteszed magadat, hanem egészségessé, energikussá és ideális testalkatúvá válsz, akkor ne gondolkozz tovább! Jelentkezz az Egészséges fogyás Teszt kitöltésével egy ingyenes konzultációs beszélgetésre, hogy Neked is segíthessek! >>>

Szeretettel várlak!

Ha tetszett ez az írás és kíváncsi vagy a későbbi bejegyzésekre is, iratkozz fel a Blog-értesítőre! >>>

Recommended Posts