Amikor valaki, aki le akar fogyni és eljut arra a pontra, hogy nem várhat tovább a cselekvéssel, muszáj tennie valamit annak érdekében, hogy változtasson a helyzetén vagy állapotán, két dolog történhet.

one-706897_640Egyik esetben egyedül próbál megoldást találni és megbirkózni az amúgy nem egyszerű feladattal.
Felkutat számos forrást, tudásanyagot, amelyekből tájékozódni igyekszik, mit és hogyan csináljon. Talál sok könyvet, írást, videót, internetes tartalmat, amelyek egy-egy részinformációval kisegítik. Az ezekből vehető rengeteg ismeretanyag ugyanakkor gyakran egymásnak teljesen ellentmondó, kétségeket keltő.

Emberünk, aki elhatározta, hogy változtat az életmódján, szokásain, meg akar szabadulni a túlsúlytól és az ahhoz kapcsolódó kellemetlen, kényelmetlen tünetektől, ezen a ponton elbizonytalanodik. Kérdései adódnak, amiket nincs kitől megkérdezzen. Olyan dolgokat tapasztal, amikre nem számított és nem áll mellette senki, aki megerősítené, vagy tanácsokkal ellátná.

Ezen a ponton a legtöbb fogyásra irányuló kísérlet, próbálkozás megreked, kudarcba fullad.

 

two-706896_640Másik esetben keres egy hozzáértő személyt, aki személyre szabott programmal, konzultálással segíti őt abban, hogy a kitűzött célt megvalósítsa, a kívánt állapotot, amelynek része a meghatározott mértékű fogyás, elérje. Vagyis igényli és elfogadja a konzultánsi segítséget.

A saját, egyéni adottságaira, állapotára kidolgozott program nem állítja őt megvalósíthatatlan feladatok elé, s mivel a konzultánsra folyamatosan számíthat, a célig vezető úton végigmenni sem akkora kihívás, mintha egyedül kellene azt megtenni .

A konzultáns hétről-hétre segít a tapasztalatok értékelésében, a kérdések megválaszolásában, a felmerülő nehézségek kezelésében. Az ügyfél szépen, fokozatosan éri el a programmal a sikereket, eredményeket, miközben a konzultáns folyamatosan ellátja tanácsokkal, mellette áll és szükség szerint támogatja a program végzésében. S mindennek eredményeképpen az ügyfél egyre több pozitív tapasztalattal, sikerrel lesz gazdagabb, egyre több kilóval kevesebb, egyre energikusabb, egyre csinosabb, egyre produktívabb és egyre boldogabb.

Egyértelmű, hogy a második változat nevezhető működőképesnek és ésszerű döntésnek.

A Testszerviz Program a második kategóriába tartozik.

A program sikerességének egyik kulcs-tényezője, hogy konzultánsi segítséggel, konzultációs formában kerül a fogyni vágyó ügyfelek birtokába. Az ügyfelek nincsenek magukra utalva,  folyamatos törődést, támogatást, segítséget kapnak a konzultációk során, hogy a kívánt változást elérjék.

Ha volt is korábban kudarccal végződő fogyási kísérleted, életmódváltással kapcsolatos próbálkozásod, az a jó hírem számodra, hogy a Testszerviz Programmal van lehetőséged sikeresen, egészségesen lefogyni. S a fogyás mellett még számos más hasznod is származhat mindebből.

Tudj meg még többet és jelentkezz egy ingyenes konzultációs beszélgetésre az “Milyen a közérzeted? Teszt” kitöltésével! Ne várj tovább, tanuld meg a testedet szervizelni akár már holnaptól!

Ha tetszett ez az írás és kíváncsi vagy a későbbi bejegyzésekre is, iratkozz fel a Blog-értesítőre! >>>

Recommended Posts